22 Nisan 2012 Pazar

benim bu kardeşim deli... :)

Zamanında takı yapmaya merak sarmıştı, ben çok becerikli olmadığım için yamaklık yapmıştım..

Ufak tefek şeyler yapmıştı... Uzun kolyeleri hayli beğenildi, sonra ara verdi, evlendi, iş güç derken...

Şimdi deyim yerindeyse stok eritiyo :) yenilere yer açmak için..

Pasaj'da annemin dükkanını kullanıyor..

linki burada...

http://www.pasaj.com/dukkan/sevimteyze


1 TL'ye küpe var demiş miydim ?

16 Nisan 2012 Pazartesi

aylaaarrr öncesinden bir mim

Tarihini söylemeye utanıyorum :) Güzel Yaz'ımın güzel annesi Deniz beni mimlemişti...

Hakkımda bilinmeyen 7 şey diye bir mim..

unuttum gibi ama aslında hiç unutmadım, galiba fazla dürüst olmak gerekiyordu o yüzden erteliyordum :)

şimdi evde Pazar tembelliği yaparken yazayım dedim..

başlayayım bakalım :)

1- Cadıyım. Güleryüzlü, melek olarak gördüğünüz ben, birisi sevdiklerimin ya da benim canımı yaktığında cadının teki olabiliyorum. Elbette kontrollüyüm, kimseye bir zarar vermiyorum, şiddetten nefret ediyorum ama davranışlarımla dövmekten beter ediyorum :) Şaka bir yana sadece hayatımdan çıkarıp Allah'a havale ediyorum. Çok şükür Allah bu dünyada bana yaptıklarının cezasını veriyor herkese.

2- Tembelim. Evet evet gece yarılarına kadar deli gibi çalışan ben bazı konularda tembelim. Yatağımı toplamak zor gelir, dolaptaki yemeği ısıtıp masa hazırlamak zor gelir, ekmeğin arasına zeytin peynir koyar yerim mesela :) Ama iş konusunda tam tersiyim. İş'te tembellik yapana da sinir olurum.

3- İnatçıyım. Genelde makul ve mantıklı şeyler isterim, yapılmazsa inat ederim. Hatta öyle inat ederim ki evlenmekten vazgeçerim. Dediğim dedik tiplerden biriyim kısacası. 

4- Tahammülsüzüm. Aptallara, gereksiz konuşanlara, ukalalara, kendini beğenmişlere, işten kaytaranlara, uyuşuklara,laf anlamazlara, yalancılara, ikiyüzlülere kesinlikle tahammülsüzüm.. Enerjimi düşürecek herkesten anında uzaklaşırım.

5- Çok şeffafım. Bazen gereksiz fazla... Burası dahil, her yerde herkese anlatırım kendimi. Ne sırrım vardır ne bişeyim.. Bu huyumun zarar verdiği oldu mu ? Bilmem, hiç o gözle bakmadım. Fazla pozitif olduğum için olabilir.

6- Titizim. Bir başak burcu olarak titizliğin, detayın dibine vurmuş durumdayım. Tanımadığım biri (kargocu mesela) masamdaki kalemimi kullanırsa, o kalemi kullanamam. Hijyen delisiyim. Otobüsteki tutacakları tutamam. Bu konuda doktora gitmişliğim bile var. Yaptığım excel tablosunda bir rakam bile farklı yazı karakteri ile yazılmışsa hiç üşenmem düzeltirim. Başka birisi yapmışsa dürter beni o farklılık, ne yapar ne eder onu da düzeltirim.

7- bilemedim...

valla 7 tane madde bulamadım :) belki beni biraz tanımış sizler yazmak istersiniz yorumlarda :) sizce belli etmediğim ama sizin anladığınız bir huyum var mı acaba ?

Deniz'cim sana da çookk teşekkür ederim :) biraz geç oldu ama :)

1 Nisan 2012 Pazar

içimi ısıt bahar...

Gelsin artık güzel havalar...
hafta sonu piknige gidelim.. hani şu yönetmen koltukları var ya bezden, onları koyalım arabanın bagajına, gözümüze güzel gelen yemyeşil bir yerde piknik yapalım.. bizim buralarda mesela, çok uzağa gitmeye gerek yok..


Sabahtan akşama kadar ofisten çıkmadığım günler oluyor benim. Öğle tatilinde Altunizade'nin güzel köşelerinden birinde bu ağacı gördüm. Yanımda 2 patronum da varken şöyle dedim "Bunun altında tembel tembel yatmak istiyorum" :) 

Çookk anlayışlılar, kimse hoop nereye demedi :) hatta bir tanesi ben de gelicem nereye gidiyorsan dedi :)

Nisan ayında böyle bir hedefim var bakalım.. 2 gün ne iş, ne telefon, ne internet hepsinden uzak yaşayacağım..

yapabilir miyim acaba ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...