25 Mart 2013 Pazartesi

evlendim ben :)

burada da yazmıştım 3 Mart'ta evlendim...



galiba ikimiz de alışmaya çalışıyoruz evlilik fikrine :)

hiç yazamadım, gelir gelmez yoğun bir iş temposuna girdim çünkü...

düğünden hiç fotoğraf yok elimde maalesef :( hep arkadaşlarımın makinelerinde görüntüler... toparlayayım mutlaka koyacağım. akıl edip kendi telefonumla çektirdiklerim var sadece.


biz düğün yapmadık, yakın arkadaşlarımızla Litera'ya gittik, ben duvağımı çıkardım sadece gelinlikle (ki çok rahattı gelinliğim, nişanlığımı da aldığım Oleg Cassini'den aldım, şiddetle tavsiye, Cevahir AVM mağazası Elif'i bulun, bıcır bıcır haliyle size şahane bir hizmet versin)


yine bana hatıra olsun, unutmayayım yaşadığımız anları diye hepsini yazacağım.. hazırlıklar, ailem, canım kuzenlerim, destekleri...

düğün sabahı bir gelinin başına gelebilecek en kötü şeylerden biri olan kuaför faciamı da mutlaka yazacağım. Ceyda artık dayanamadı adamın elinden tarağı aldı böyle yap, ya da ben yapayım dedi...

orada kaybettiğimiz vakitten ve benim bozulan moralimden MAC sayesinde sıyrıldık. Kızlar ne yapın ne edin makyajınızı Mac'de yaptırın... Akbatı Avm Mac Meryem'e gidin.. Dünya tatlısı ve işine çok hakim bir kız.. Detayları daha sonra anlatacağım..

gelin çiçeğimi de kendim yaptım :) baktım 200-250 tl diyorlar, erengül istiyorum, çok basit ve sade bir çiçek istiyorum, hiç veremem o kadar para dedim, kendim yaptım, çok beğendim :) herkes de çok beğendi :)





şimdilik bu kadar, inşallah daha sık yazacağım...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...