28 Mayıs 2014 Çarşamba

Koca göbek oldum ben

Hep istedim her ay fotoğraf çekeyim, yavaş yavaş büyüyen göbeğimin fotoğrafı olsun... ne mümkün ? ilk 4 ay ruh gibi yaşadığım için, ne fotoğrafı :)

Hep derlerdi 5. ve 6. aylar hamileliğin balayı :) gerçekten öyleymiş, nasıl güzel yemek yiyorum, enerjim var, çok şükür ve maşallah :)

bizim stüdyoya indim geçen gün, kendimden utandım poz vermeyi bilmiyorum.. boşuna çalışmışım ben stüdyoda dedim. bizim süslü kızlar öyle dur, böyle bak bi dünya poz verdirdiler bana..

sonra her değişik kıyafet giydiğinde gel çekelim dediler :)

işte koca göbek ben :)



aslında kilo almadım. 69 kiloyla hamile kaldım. bu blogun okuyucuları bilir, yıllarca 58 kilo olan ben, ayağımı kırınca hızla 10 kilo aldım ve o kilo yapıştı üzerime, 58 ile hamile kalsam ne güzel olurdu. Dün doktor kontrolündeydim, 72 kilo çıktım. 3 kilo ile 27. haftayı bitirdim :) iyi bir performans bence :)



bu arada elbisem defacto online'dan. çok güzel hamile kıyafetleri var, şiddetle tavsiye.. fiyatları da çok uygun. hatta üzeri baskılı olmayan tek t-shirtler defacto'da. pantolon da aldım, o da çok rahat.. sadece tavsiyem nasıl olsa kilo alırım diye büyük beden almayın :) ben bu elbiseyi L beden aldım, M da pekala iyi olabilirmiş, pantolonu 40 aldım, düşüyor aşağı :)

meyve yediğimde kıpır kıpır olan kızım, 4 boyutlu ultrasonda aynı bensin :) 

sağlıkla gel inşallah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...