20 Şubat 2011 Pazar

bi de hafta biterken..

telefonum bozuldu, blackberry kullanıyorum, a tuşu basmıyor, iyi bile dayandı sana diyorlar, twitter'da 6400 civarında twitim var :) marifetmiş gibi söylemiyorum, seviyorum orayı ben, cumartesi günü beyazıt camisindeki yangını hürriyet.com.tr'den önce ben yazmışım mesela :) diğer tuşlar da tutukluk yapmaya başladı, herkese şiddetle tavsiye ediyordum meğerse 1 senelik ömrü olurmuş genelde :( pek üzgünüm, alışmıştım da.. napıcam bilmiyorum, yeni bir cihaz alıp masrafa da girmek istemiyorum.. ne üzüldüm yangını görünce, nuruosmaniye'deki ofise gittiğimde her sabah önünden geçiyorum, bi baktım kocaman alevler, Allahtan sadece bir kısımdaydı hemen müdahale edildi, restorasyon çalışması da varmış, beceriksizler diye söyleniyordum ki; esnaf yok orada şarapçılar ve barakaları var, ısınmak için ateş yakıyorlar onlar yapmış olabilir dedi, üzüldüm çok :(
iş çok bastırdı şu sıralar, ama iyi olacak, süper bi proje var, mart gibi açılmış olacak, haber vereceğim burada, ben de bir parçasıyım :) keyifli ama ilk başlarda biraz zahmetli, amaaa ne kurtulmuş ki elimden bugüne kadar :) bu da güzel olacak inşallah, Allah utandırmasın..

evlilik hazırlıklarına dair yazmayacağım, ne oldum delisi olmayacağım diyorum ama :) bir sürü şey çıkıyor karşıma, mesela ev konusu var, bir ihtimal bi ev var, baktım dün, birisi var "olur" demesi gereken, olursa süper olacak, Engin de olumlu bakıyor, son zamanlarda çok sık inşallah demeye başladım diyorum ama inşallah olur orası, o kadar kolaylaşacak ki işimiz :)

dün Lale'ye gittim, Teşvikiye'de oturuyor hadi dedim Beşiktaş pazarına gidelim, annesi, Lale ve ben gittik, akşam saati neredeyse toplanıyordu tezgahlar ama bulduk birşeyler, massimo dutti etiketli bluz aldı mesela Lale 10 tl'ye şahaneydi, bi de "don"andık :) o kadar fazla bir şey almadık vakitsizlikten.. benim bu deli arkadaşım sebze-meyve alışverişini yaparken pazarcılarla 2 dakikada kanka oldu, bi baktık elinde meyveler tezgah başında yiyo, haftaya gitse hepsi hatırlar onu nasıl güzel ve iyi iletişim kuruyo insanlarla pes :)

bu arada Nilüfer teyze benim Kayseri'den getirdiğim pastırmalarla şahane bir yemek yaptı, fırında.. pastırma, küp doğranmış domates ve biberi alüminyum folyoya sardı ve fırında pişirdi, oofff ilk defa yedim ve bayıldım.. onlara her gittiğimde yemeğe rastlıyorum pek ballıyım :) genellikle ege mutfağından yemekler oluyor ve ben bayılıyorum :)

bi de unutmadan bir olayı gene kendime not olarak yazmak istiyorum, bazen bazı insanlar bana karşı anlamsız triplere girer, sebebini bilmem, bana bişey demez ama garip bi şekilde soğuk davranırlar. ama ben duruşumu bozmam, aynen olduğum gibi devam ederim. sonra nolur ? kendi kendine bi takım tavırlar yaparlar sonra gelirler, hayatlarının en en en önemli konularında yardım isterler, hiç tavır yapmam (onların yaptığı gibi) aynen eskisi gibi elimden gelen yardımı yaparım ve 1 aydır kimsenin halledemediği konuyu 1 günde hallederim. bin teşekkür duyarım, ben kendi adıma mutlu olurum, onlar kendi adlarına utanırlar mı bilmem ? ki bu insanlar benden yaşça büyük ve yakın akraba ise...

biz bi pikniğe gitmiştik, aklıma geldi şimdi, onu da özledim, ama hava çok soğuk, gidebilsek keşke..

gene karman çorman uzun bir yazı oldu, sıkıldıysanız sorryyy :)

7 yorum:

çitlembik dedi ki...

piknik için dua etme sedaaa ben hala kar duasındayım çünkü :)) inşallah de tabiki yahu, inşallah güzel kelime, en sevilen kelimelerden sözlüğümde :) insana güven veriyor. ev işi olur inşallah, olsun da sana hayırlı olsun çayına gelelim evlenince :))

Assenol dedi ki...

sıkılmak mı delimisin tam tersine bol bol yaz seda evliliğinden diğer herşeyden paylaş ki şu tuhaf hayatımda başıma gelen mutsuzlukları unutup sevdiğim insanların (ki buna sende dahil oldun :) mutluluklarına sevineyim :)

sedaca dedi ki...

çitlembik, yok yok piknik için dua etmiyorum :) ben de bi kayseri'de kar gördüm o kadar, oynayamadım yuvarlanamadım bile :)
ben de çok seviyorum "inşallah" sözcüğünü, ümidimi arttırıyo :)
gelir misin gerçekten ? çok isterim, bayılırım :)

sedaca dedi ki...

assenol, ciddi misin ? ben de bazen fazla ben ben ben ile başlayan yazılar yazıyorum diye endişe ediyordum :) tamam burası benim yerim ama ne bileyim :) sevindim öyle düşünmene..
ben de seni çok seviyorum :))

Sibelbek dedi ki...

niye sıkılalım gelin kııızzz! seviyoz biz seni :)))

sedaca dedi ki...

ben de sizi seviyorum Sibeliimmm :))

Abuk Kraker dedi ki...

ay ben de diyorum bu neden tweet lemiyor 24 saati :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...