20 Şubat 2011 Pazar

hastalıklar biterken..

çok şükür annem iyi..
gayet güzel geçti operasyon, 30 dakika sürdü ama genel anestezi olması nedeniyle odaya aldılar, morali çok yerindeydi, Burak hep yanımızdaydı, iyiyim oğlum git sen işe dediyse de annem, gitmedi, sonra Engin de geldi, bizi eve getirdi, pek mutluydu yani annem :) ne güzel 2 tane oğlum oldu dedi :)

bizi eve getiren sevgilim işe geri döneceği için yukarıya çıkmadı, ben de davet etmedim, enteresan oldu, komik oldu, yazmayayım ama, hatırlayayım diye not ediyorum :)

çarşamba ve perşembe günleri annemle birlikteydim, işe gitmedim, işimi de evden yürütmeye çalıştım, Allahım ne zormuş, gelenlere içecek ikram et, kek ikram et, boşları topla, telefonla konuş, maillerine bak, yanıt ver, aa kapı çaldı, daha oturanlar gitmeden kim geldi acaba derken pestilim çıktı.. ama sağolsunlar gelen giden çok oldu, annemin de hoşuna gitti..

bizim evin yakınında bim market var, annem iyi müşterilerindendir, pek güvenir oradan aldığı şeylere, gelen herkes oraya uğrayıp gelmiş herhalde, ev bim meşrubat reyonu gibiydi :) aman ha terbiyesizlik yapmıyorum gelen şeyle dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın..

bu arada hastaneden ve personelinden bahsetmesem olmaz, Kozyatağı Central Hospital gittiğimiz hastanenin adı.. Burak ve Pınar evlerine yakınlığı nedeniyle gönül rahatlığıyla tercih ediyorlarmış. Tavsiye ettiler annem muayene için gitti, içine sindi, pek beğendi ve operasyonun orada olmasına karar verdi. Bu kararında çok haklıymış, hele ki bir Mine hemşire var, kadın nasıl işini seviyor, nasıl pratik, konulara hakim, o kadar güven veriyor ki karşısındakine, operasyon bittiğinde dışarıya çıkıp haber verdi mesela, bitti şimdi uyanmasını bekliyoruz diye, bu bile çok güzel bir ayrıntıydı, benim tedirginliğimi farketmiş olmalı.. biz çok memnun kaldık, fiyatları da Acıbadem gibi değil, şiddetle tavsiye..

klasik annem, yukarıdaki fotoğrafı çektiğimde odaya yeni gelmiştik, yeni yeni uyanıyordu, o haliyle bile bana talimat yağdırmaya devam ediyordu, babanı ara, Gülay halanı ara, anneanneni ara... uyusuna be kadın diyorum, olsun haber verin dediler diyor :) aradım herkesi, zaman zaman kızdığım eleştirdiğim insanların bu durumlardaki samimiyetine çok inandım, gerçekten merak etmişler, endişelenmişler, ay çok dua ettik diyenlerin dua ettiğine gerçekten inandım :)

artık hiç post giremez oldum :( kimseyi okuyamaz oldum :( bi çözüm bulmam lazım..

12 yorum:

Işıl dedi ki...

gecmıs olsun gelecek p.tesıde benım var...

sedaca dedi ki...

ışılcım, sana da çok geçmiş olsun, korkmazsan genel anestezi ile yaptır derim..

cido dedi ki...

çok gecmiş olsun..ben de atlattım 2 ay önce ev meyve suyu ve süt le doldu taştı :) :)

Unknown dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun!

çitlembik dedi ki...

geçmiş olsuuunnn çok çok geçmiş olsun. gelene gidene ikram olayı zor yahu :) sana da geçmiş olsun o yüzden :))

sedaca dedi ki...

cido, evde şu anda istemediğin kadar ve envai çeşitte meyve suyu var :)) sana da çok geçmiş olsun canım..

kitap kurduyum ben, çok sağol canım, geçti gitti.. :)

çitlembik, ay valla bana da geçmiş olsun, gerçekten beceremem :) diyorum ya meyve sularını ikram ediyorum boşları toplamayı unutuyorum :)

Adsız dedi ki...

çok çok çok geçmiş olsun canım ya çokkk..ama atlattınız :)
öpüyorum anneni söyle:)

sedaca dedi ki...

seldacım, aynen atlattık çok şükür, o da seni öpüyormuş :)

Adsız dedi ki...

Çok geçmişler olsun..

tuku dedi ki...

kıyamam nasıl masum masum yatıyor. Tekrar çok geçmişler olsunn

Nisamu Style dedi ki...

Çok geçmiş olsun.

sedaca dedi ki...

Nalancım çok teşekkürler :)

Tukucum sorma, en en en dayanamadığım şey annem, en hassas noktam, en yumuşak karnım, gözünün içine bakarım onun.. ama orada masum değil hala narkozun etkisinde :)) ama bana laf yetiştirmeye devam ediyo :)

nisamu, çok teşekkürler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...