4 Şubat 2011 Cuma

kısa kısa...

galiba böyle bir kategori açmam gerekecek..
yazamıyorum çünkü, bari böyle kısaca bahsedip kayıt altına almış olurum unutmak istemediklerimi :)

* bir önceki yazıya bırakılan yorumlar o kadar mutlu etti ki beni anlatamam, itiraf ediyorum bazılarında gözlerim doldu, bazılarında kocaman gülümsedim bi süre de kaldı o sırıtış suratımda :)

* annem ve babam geçen hafta çok fena grip oldular, ben de üstüne onları bırakıp il dışına gittim, aklım onlarda, bir yatakta biri, öbür yatakta diğeri yatmışlar :(

* yemek yapmayı bilmeyen ben bari bir çorba yapayım dedim, hazır domates rendesinden şehriyeli çorba yaptım nefis oldu

* hazır gıdalara alışmış ben su muhallebisi yapayım dedim, yaptım. babam bayıldı :)
migros'a gittiğimde önünden ayrılmadığım reyondan aldığım Dr Oetker meyveli sosu da üstüne kullandım, süper oldu :) valla isteyen adına tembellik desin, dr oetker hayatı kolaylaştıran şeyler yapıyor, bir de yazın sorbe yapıyorum ki oofff süperella :)) bu meyveli sos hafif ekşimsi, başka bir sürü yerde kullanabilirsiniz, şiddetle tavsiye..

* Kayseri'ye gittim :) birlikte çalıştığımız firmalardan Damra Pırlanta'nın sevgililer günü nedeniyle bir organizasyonu vardı, onun hazırlık ve başlangıç kısımlarında orada oldum. Kayseri'ye ilk defa gittim, pek gezme şansım olmadı ama olsun kar gördüm orada :) havalimanının kapısında karları mıncıkladım :)

* Kayseri'ye kadar gitmişken mantı yememek olmazdı, yedim elbette :) usta istanbul'dan geldiğimi öğrenince bana salata ikram etti :) pek misafirperver bu Kayserililer :)

* oraya kadar gitmişken blogdan tanıdığım Işıl aklıma geldi, nasıl ulaşırım diye düşünürken bloguna yorum yazdım ben Kayseri'deyim diye, uyanık hatun Damra'nın telefon numarasını bulmuş, bi baktım telefonda :) akşam eşi ve 2 cadısıyla geldiler, çook uzun zamandır tanışıyor gibiydik ve bu bize hiiç tuhaf gelmedi :) çok sevdim samimiyetini çok, o da aynı blogunda yazdığı gibi biri ne eksik ne fazla :)

* az daha unutuyordum, Kayseri'ye gidişim Salı sabahıydı, Pazartesi akşamından Şakarcan Palas'ta kaldım, Deniz de bir süre orada yatılı misafir, enteresan bir gece oldu, misafir sayısı birden 3 oldu, ev yatakhane oldu :) en komiği yattıktan sonra evin zifiri karanlık olmasına söylenen misafirlerden birine bu deli karı-koca kalkıp hiç üşenmeden çam ağacının üstündeki renkli ışıkları getirdiler, patladık gülmekten gece yarısı...

* evlilik konu olunca hala toparlayamıyorum, biraz da savruk olmamdan sanırım, ama Engin de en az benim kadar savruk, yandık biz... liste hazırlayıp eksiklerimizi, yapacaklarımızı tespit etmemiz lazım, birimizin modu uygunsa diğerimizin olmuyor, nolcaz bilmem..

* evlenince nerede oturacağız sorunsalı baş köşede..

* evde bu kadar hasta insan varken ve kayseri gibi havası kuru ve karlı bir yere gitmişken hasta olmam kaçınılmazdı değil mi ? oldum zaten, o nedenle bugün evdeydim, doktora gittim, ciğerlerin dolu çok kötü üşütmüşsün ve boğazların berbat bademciklerin şiş dedi, az daha konuşsaydı yaşayacak mıyım doktor hanım diyecektim.

* aa geçen gün laser epilasyonu sorayım derken yaptırır bulmuştum ya kendimi, twitter'da yazdım an be an, bayıldım ya ben hani durduk yerde onu da sordum, beslenme düzeninden olabilir dedi, kırmızı et yemiyorum ya hani, bi de kan sayımı yapalım bir gün gel dedi, bakalım gideceğim.. bu arada annem hala bilmiyor..

* çarşamba gecesi Kayseri'den döndüm, sağolsun Pegasus çantamı hem gidişte hem dönüşte kirletmeyi başardı, Perşembe günü 3 ayrı görüşmem vardı, yaptım hepsini hatta bir tanesi süper geçti, iş hayatı konusunda öyle güzel deneyimler dinledim öyle öğütler aldım ki, pek sevdik birbirimizi..

* gittiğim bu görüşmelerden biri airport avm'ydi. orada da vakko var ya hadi gitmişken gelinliklere bakayım dedim :) bir gelinlik beğendim 2.200 tl civarı, ama ben hiç denemediğim için üzerimde nasıl duracağını bilmiyorum, daha sonra denemek için gideceğim..

* twitter'dan bunu yazınca canım aradaşım sinem hemen bana bir gelinlikçi bulmuş :) forum istanbul'da oleg cassini diye bir mağaza varmış, orayı da not ettik..

yavaş yavaş evlilik moduna giriyorum galiba :) twitter tadında bir yazı oldu biraz ama ne çok şey varmış buraya yazmak istediğim :)

kısa kısa dedim, yazının kendisi pek uzun oldu..

9 yorum:

Işıl dedi ki...

yıne beklerız...

çitlembik dedi ki...

olurda sakaryaya düşerse yolun benim bloguma da yorum bırak :p

mrtha dedi ki...

oleg cassini' ye uğramanı bende tavsiye ederim bir sürü gelinlik, gelin çiçeği,tacıyla güzel bir mağaza:)

aysema dedi ki...

Çok güzel olmuş hem de...

sedaca dedi ki...

ışılcm, tamamdır geldiğimde mutlaka haber veririm :)

çitlembik, anlaştık :) süper olur :)

gök, forum istanbul'a gittim ama hiç farketmemişim orayı, mutlaka bakacağım, fiyatları da gayet uygun dediler :)

aysema, teşekkür ederim :)

Abuk Kraker dedi ki...

heeey ben senin "evet dedim" yazını gördüm de yorum bırakmayı unutmuşum :)
tebrik ederim onca mücadeleden böyle sonuçla çıktın.çok çok pek çok mutluluk diliyorum sana şampiyonluklarımızla dolu tabiki :D
pınar olmadı ben el emeği yemek workshop ı veririz sana :P

Sibelbek dedi ki...

tekrar geçmiş olsun Sedacım, çok iyi bakın birbirinize :))))

tuku dedi ki...

Ben hiçbirşey yapamıyorum diyenden kork :) mantı hmmm hmmm hmmm diyorummm

modafobik dedi ki...

Acayiiip bir mantı çektiiii canım yaaaa!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...