23 Şubat 2011 Çarşamba

ne zormuş yahu

bu evlilik konusu gündeme geldiğinden beri şaşkın tavuk gibiyim..
o kadar çok çözmem/çözmemiz gereken konu var ki, konulara şimdilik sorun demiyorum ama çözmek gerekiyor diyorum..

bi kere daha tarih belirleyemedik, mekan seçemedik, biz geç kaldıkça düşündüğümüz mekanlar başkalarıyla anlaşma yapmış olacaklar, kalacağız ortada dımdızlak korkum o :(

yapılacak o kadar çok iş var ki... nasıl gözümde büyüyor anlatamam. bi de Engin'i sürekli dürtmek zorundayım, görücem ben onu yaklaşsın da tarih bu kadar gevşek olabilecek mi ? ay nasıl sakin anlatamam, yaparız, olur, bakarız ağzından düşmüyor.. ben de bir şeyler kesinleşsin kafam rahat olsun istiyorum..

ağustos ayının ramazan olması çok bozuyor planlarımızı
neyse.. artık bu haftasonu tarihimizi belirlemiş olacağız. nikah, düğün ne olacaksa artık hepsi kesinleşmiş olacak..

bu akşam bir mekana gittim, ba-yıl-dım... bu kadar olur, hani anlatırlar ya bu gelinliği gördüm işte bu benim gelinliğim dedim falan, ben de aynı şeyi mekan için söyledim, nolur burada olsun düğünümüz dedim. bakalım yüksek ihtimallerden birisi ama kişi sayısında sıkıntı var. En en en kötü ihtimal kişi sayısını azaltır burada yaparız dedik.. 

saat kaç ben hala ayaktayım :(

27 yorum:

fuly dedi ki...

dur dur sakin ol :)) çok iyi anlıyorum 1 ay öncesine kadar ne tarihi ne mekanı belli olan birisi olarak ama sakinnn koskoca istanbul ve elbet seninde gönlüne kafana ve elbet kesene göre bir yer varr ;)
tarih netleşese daha bi sürü şey var flu olan ve emin ol çorap söküğü gibi tek tek gerçekleşecek (bunu diyip davetiye için tırım tırım aranan bi ben:) )

tubitos dedi ki...

Kolay gelsin ben de aynı durumları nişanım için yaşıyorum bu sıralar. Nasıl anlıyorum seni bir bilsen =)

elif-kayra dedi ki...

hadi hayırlısı herşey senin istediğin gibi olur inşallah.

Sibelbek dedi ki...

herşeyin hayırlısı Sedacım. Herşey gönlünce olur umarım... Erkekler hep böyledir, aslında belki de en iyisi onlar gibi olabilmek ama bizlerde o kapasite yok ne yazık ki :)

tuku dedi ki...

uff bu haftasonu tarih belli mi oluyor! uwww çok heyecanlı:)

ayci dedi ki...

sedacım merak etme her genc kızın başına gelir :)

sonra birde bakmışsın herşey olmuuuuş ve bitmiiiiş bile ;)

Zeynep'in Evi dedi ki...

herşey içinden geçtiği canının istediği kadar güzel geçsin sedacım..

yıldız dedi ki...

Biri panikken biri sakin olur böylece denge kurulur.Dağına göre kar misali unutma;))
Herşey yetişir.Bir bakmışsın balayına gidiyorsunuz uçaktasınız aaa biz miymişiz o panik yapanlar diyeceksin:))

Mehlika Yıldırım dedi ki...

canım herşey gönlünden geçtiği kadar güzel olur inşallah, erkekler böyle hep sakin davranırlar işte, kadınlar da ne kadar çırpınsa da olacak olan oluyor kalan hep stres oluyor, sakin ol kendini yıpratma canım =) mutluluklar dilerim, sevgiler
bu arada canım ,blogumda hediye çekilişi var, bu gece katılım sona eriyor, ilgilenirsen beklerim, sevgiler =)

çitlembik dedi ki...

hepsi sırasıyla düzene girer inşallah sıkma kendini sakin olmaya çabala, diyorum ama ben ufacık şeyde inanılmaz telaş yapan biri olarak böyle bi durumda ne hale gelirdim düşünemiyorum bile, o yüzden hak veriyorum sana. mayıs ayı tam düğün zamanı gibi geliyor bana ama tabi çok az zaman olur senin için :p şu ramazanın yaza denk gelmesi herkesin düğün planlarını altüst ediyor yahu. sakin ol sedaaaa, hepsi düzene girecek :)

.ankara düşleri. dedi ki...

seda az önce düğün için mekan bakmaya çıkmıştık babamla ve eve gelince senin bu pıstunu gördüm tesadüfe bak dedim :)
öncelikle şunu söyleyeyim mekan için tarih kesinlikle çözülmesi gereken bir konu değil direkt sorun:)
istediğim tarihler hep doluydu hatta düğün içn istediğim bir yer haziran ve temmuz ayına açıp bakmadılar bile her gün dolu dediler kandiller hariç:(
sonra başka bir mekanda biraz mecburi de olsa karar kıldık ve malesef gene haftaiçi oldu seçmek zorunda kaldığımız tarih.
insanlar bir sene önceden mekan tutuyorlarmış inanamadım.
yani canım benim sana tavsiyem bu olayları iki saat önce yaşadığımı göz önünde bulundurursan bir an önce kararını ver ve mekanla anlaş.
ki bir de benim şöyle bir sorunum daha var bu sadece edirnede yapacağım düğün için geçerli bi de ankarada düğün yapacağız ve asıl problem orda nasıl yer bulacağız :)
ne çok anlattım dimi içim şişmişti sende de aynı konuyu görünce içimi boşallatım sanki nolur kusuruma bakma :)
öptüm canım kolay gelsin.

Duygu dedi ki...

Canım tatlı yorgunluklar ama bir okadarda stessli..hatırlıyorumda o günleri bir yandan çalışıp bir yandan düğün organizasyonuyla uğraşmak zorunda kalmıştım.Birkaç şeyi eşime pasladım ama sonuç hüsran.Ben sana söyliyim erkekler organizasyondan anlamıyorlar istisnalar hariç tabi.O yüzden bırak herşeye sen karar ver,biraz yorucu olacak ama değecek kesinlikle...Herşey gönlünce olsun diye diliyorum...

nehirineylemleri dedi ki...

İçinde olunca fark etmiyor insan ama hayattaki en güzel sorunlardan bunlar! Nehir'in babası da biraz seninki gibiydi hımbıllık açısından:)

sedaca dedi ki...

fuly :)))) hallediyosun sanırım davetiyeti, bu koskoca blog dünyasında bulmamak mümkün mü :) tatlım istanbul büyük evet ama tarih kısıtlı, ramazan var bayram var, 1 ay yok yani :)

tubitos, yaa bak iyi hatırlattın, daha bizde nişan var :)) kolay gelsin sana da.

inşallah Elifcim, çok sağol :))

sedaca dedi ki...

sibelcim, ben de onun gibi olursam evlenemeyiz :) çok rahat ya bi görsen :)) çığlık atasım geliyo bazen :)

tukucum, sorma ne heyecan, kıvranıyorum kız ben burada :)))

ayci yaaa söylemiş miydim daha önce öldürüyosun beni gülmekten :)))

sedaca dedi ki...

amin Zeynepcim, inşallah öyle olur :)

ay yıldızım yaa nasıl içimi rahatlatıyorsun, ne doğru dedin, allah dağına göre kar verirmiş, diyorum ki engin'e bak ne kadar sakinim, zaten sakin olma normalde nasılsan öyle ol, aksi takdirde sıkıntı var diyo, ne gelecek acaba endişesi yaşıyormuş :))

Mekila, yok yok kendimi yıpratmıyorum ama bazı şeyler zamanlama yüzünden olmazsa çok üzülürüm :)

sedaca dedi ki...

çitlembik, naaptın ne mayıs'ı :))) tabak çanağım bile yok öyle diyim sana :) tamaaammm sakin olucaammm :))

ankara düşleri, işte şimdi panik oldum :) zaten senin yorumu daha yayınlamadan düşündüğüm mekanı aradım, düşündüğüm günleri sordum bingoo tarihlerden biri dolu, diğerleri boş, perşembe ya da cuma konuşmaya gidiyoruz :)
ay yaz yaz, bak iyi ki yazdın aradım mekanı, sana da kolay gelsin tatlım :)

sedaca dedi ki...

duygucum, çok haklısın, aslında buldum da bulandırıyorum gibi bile görünebilir, çünkü bişey soruyorum sen bilirsin canım, nasıl istersen hayatım diyo :)) sonuç hüsran demek :)

Nehir'in anneciği, haahahha hepsi hımbıl bunların :)) ay ne güldüm, yahu ben yaparım da bana bi tarih söylesin, hallederim ben zevkle hem de :)

aşgaane dedi ki...

canım sakin ol sen... bizim düğün tarihimiz 1 yıl öncesinden netleşmişti ama daha çok var diyerek erteledik herşeyi ve tarih yaklaşınca koşturmaya başladık. yani bi şekilde yoluna giriyo herşey... dilerim herşey gönlüne göre olsun canımcım:)

Unknown dedi ki...

Seda merhaba, bir an sende 2 sene önceki halimi gördüm:) naçizane tavsiyem önce tarihi ve yeri halledip hemen davetiye, çiçek, yemek, şeker vb mekansal detayları halledip gelinlik bakmaya başlaman. (en uzun süren o) gelinlik provaları arasında ev döşeniyor zaten. Bir de kamusal alanlara da bakmanızı öneririm, öğretmenevi vb gibi, hiç beklemediğin servis ve mekan önerileri çıkabiliyor. sevgiler

sedaca dedi ki...

Hayat guzel, benim tarihim o kadar erken belli olsa neler yaparim var ya :) sana da kolay gelsin tatlim, yaz olur mu neler yasadigini :)

sedaca dedi ki...

Kuskuc somon, cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, gelinligi hazir almayi dusunuyorum, hic bakmadim daha ama.. Sanki o kolaymis gibi geliyo, aslinda bak iyi hatirlattin polisevi onerisi vardi, ona da baksak mi ?

Unknown dedi ki...

şehir dışındaydım,ınternetımız yoktu derken hem okuyamadım hem yazamadım canım oncelıkle cok gecmıs olsun annecıgıne gec oldu ama :( evlılık hazırlıklarında da kolay gelsın sana aynı telas bızde de var kızkardesım 2 eylul olucak kısmetse sımdıden bır lıste yaptık bız sen de yap yapılacaklar oda oda alınacaklar hepsını yazdım oldukca sıl ustunu :)) ah keske ben orda olsam sana yardımcı olurdum vallahı ama mart ta yıne gelıcem ıst la gorusuruz umarım sevgıler :))

sedaca dedi ki...

Burcucum gelirsen haber ver olur mu mutlaka :) annem iyi çok şükür, 2 eylül bayramın hemen ertesi, biz tereddüt ettik o güne, kına ne zaman olacak falan filan.. valla ben gün kesinleşmeden yapmıyorum liste falan :)

yıldız dedi ki...

canım sana en keyifli okuması en keyifli blog ödülü gönderdim

sedaca dedi ki...

Yildizciimm nasil sevindim bi bilsen :))) bugun netim yok telden yaziyorum, yarin soz bakicam :)

tuem dedi ki...

gelecekteki günlerimi yazmışsın benim de erkek ark oldukçaaa bir rahat :(
inan yazını okuduktan sonra strese girdim şuanda o günleri düşünüyorum veeee.....her aşamayı yaz bana gelecekten haber yollamış olcaksın:)
sen olabildiğin kadar sakin olmaya çalış eminin herşey çok güzel olacak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...