13 Şubat 2011 Pazar

tamam eski halime dönüyorum

ne bu be ? 
bi evlenelim dedik, son dönemde başka şey konuşmaz olduk

benim bir hayalim vardı... onu yapabilir miyiz diye araştırmalara başladık, hatta dün gidip birkaç yer ile görüştük.. taktım mı takıyorum ya ben :) tutturmamdan korkuyormuş herkes, hatta başka bir öneri bir alternatif söyleyecekken bile çekiniyorlarmış, üzüldüm.. ben öyle biri değilim ki.. tamam inadım biraz ama, mantıklı olan her şeye de kabulüm..

neyse
hayalim pek olacak gibi görünmüyor, duygusal bakarsam ağlamam lazım, üzülmem lazım, ama canım eniştem ve bitanecik sevgilim süper bir öneriyle geldiler, aklım çok yattı ona, maddi manevi her açıdan daha iyi olacak bu söyledikleri..

bir de sevgilimle çok komik diyaloglar yaşıyoruz, aman maşallah, dilimi ısırayım, bir tanesinin detaylarını şimdi burada yazmak istemiyorum ama Konya ile ilgili üstüne atladığım bir teklif yaptı, çok isterim çookk :) 
diğeri de gün konusunda cumartesi mi pazar mı diye konuşurken, öylesine pazartesi sabahı kimse beni Türkiye'de bulamaz dedi, o sırada yürüyorduk, ben bi hışım ona dönüp gözler Lugano misali pörtlemiş suratımda kocaman bi gülümseme "neeee yurtdışına mı gidiyoruz balayınaaa" dedim :))) ağzıma tüküreyim dedi elini alnına koyarak, sana bunu şimdi söylemek, aklına böyle bir şey sokmak, yandık yemin ediyorum dedi :))) tamam tamam dedim, daha var ona...

aman diyorum, onunla bu süreci çook keyifli geçirmek istiyorum, inşallah öyle olur..

6 yorum:

Peritozu dedi ki...

Keyif icinde gecsin tum kosturmalariniz insallah :) Aslinda dugun, nikah her ne yapilacaksa 3-4 saatlik seyler.Onemli olan ilerisi, akliniza bunlari getirin, kucuk ayrintilara takilip, nesenizi eksiltmeyin :)

yıldız dedi ki...

Olur olur keyifli geçer çok heyecanlı Sedacım yaa:)
Hadi hayırlısı ile o günleri görürüz inşallah.
Merak ettim acaba nereye gideceksiniz?
Senin hayalini ise ayrıca merak ettim

Işıl dedi ki...

seyrine bırak keyfine bak

tuku dedi ki...

bugün bol anlamlı birgün seda bol dua edelim hem aşka hem maça hem inançlara :))

Sibelbek dedi ki...

aman maşallah maşallah :) merak ettim ablanla eniştenin önerisini ama???? :)))

Deniz dedi ki...

Öyle geçsin :) Tabii bu ikinize de bağlı;- P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...