10 Mart 2011 Perşembe

kar var her yerde..

çok severim ben, kar yağsın, her yer bembeyaz olsun..

Kayseri'ye gittiğimde kar yağıyor diye çok sevinmiştim. bir de haftasonu kartepe kaçamağı planlıyorduk ama olmadı. neyse yağdı sonunda, hem de bu havada her gün görüşmem varken.. sürekli sokaklardaydım, olsun doydum kar'a. tek sorun akan makyajımdı, görüşmeye gittiğim şirkette üst kata patronun yanına çıkarken aynaya şöyle bir göz atmasam adam ne yapacakgtı acaba ? görüntü aynen şuydu : üst kirpiklerimin izi gözaltımda çıkmıştı çizgi çizgi. hemen sildim öyle çıktım ama gerçekten çok komikti görüntü..

iş güç çok şu sıralar. iyi ki de çok, gündüz kafam dağılıyor. 

çok üzülüyorum çok.. bi de biliyorum ki o da çok üzülüyor. yazık gerçekten ona, bana, ikimize.. buraya da böyle yazmak istemiyorum ama ben onu çok seviyorum. zaten artık bu bloga bu yaşadıklarımı yazmak istemiyorum. ne yaşıyorsak her şey burada. ama bi yandan bu hissettiklerim de kalsın istiyorum. neyse benim de ne istediğim belli değil.

ne tuhaf değil mi ? o da seviyor, ben de seviyorum. ama bir konuda fikir ayrılığına düştük diye böyle oluyoruz. hele de evlilik arifesinde tüm sorunlar dünyanın en büyük sorunları gibi görünüyormuş, çözülemeyecek gibi geliyormuş. çözemedik biz de, koptuk. aslında bu durum bize belki de mesaj, evlendikten sonra aynı ev içinde yaşarken çözemediğimizde ne olacak ?

amaann bıktık senin şu gelgitlerinden dedirtiyorum di mi ?
napiim seviyorum ben onu :( bi de sağlıklı düşünemiyorum sanırım.
ve bu kadar kolay bitmesini hazmedemiyorum. nasıl olsa bloglara girilemiyor, zaten uzun zaman önce bıraktı blogumu okumayı, görmez diye yazıyorum.

çok üzgünüm çooookkk, evlilik hayalleri kuruyordum ben
her şey olacağına varırmış, kısmetmiş..
öğrendim..

bi tatile ihtiyacım var galiba benim, böyle 2 günlüğüne bile olsa, kimsenin  yanımda olmadığı bi tatil..

kar diyodum ben, konu gene dönüp dolaşıp nereye geliyor. hafta sonundan sonra bahar geliyormuş, niye bilmiyorum ama istemiyorum ben bahar gelsin, yaz gelsin.. kalsın biraz daha böyle, hatta mümkünse kar olsun, örtsün her şeyin üstünü..

20 yorum:

birkadin dedi ki...

atla gel ;)

nehirineylemleri dedi ki...

Sedacıııık mutlu olmanı caaanı gönülden dilerim. Sanırım bu mesele için şöyle dua etmek lazım: Senin için hayırlıysa gerçekleşsin bu evlilik!

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

Sedacım, bende kar gitmesin diyenlerdenim. Ama bahar geldiğinde , sende yaşadıklarından güzelse sıyrılıp, yeni bir hayata tomurcuklan. Yanında hissedebilirsin beni...
sevgiler

sedaca dedi ki...

görkeemmm keşkeee :))

eylemcim hep öyle diyorum..

zeynepcim, yok yaa hazır değilim bahara, hayal ettiğim gibi gelmeyecek ya ondan istemiyorum belki..

Adsız dedi ki...

seni sürekli takip eediyorum ve yasadıklarımız o kadar benziyor ki anlatmam imkansız.. Ben ilk o'na "aşkım" dedim ve 4 yıl sürdükten sonra ayrıldık hem de öyle basit bir sebeptendi ki yine anlatmak imkansız.ben o'nu o kadar cok seviyordum ki bir başkasına" aşkım, canım" diyemem diyordum o derece seviyordum yani. sonra hayatlarımıza başkaları girdi ama aklım, fikrim hep ondaydı.. onun da bendeydi. sürekli ulaşmaya çalışmalar, aramalar vardı onun tarafından.. bir bucuk yıl ayrı kaldık sonra ne oldu biliyor musun ? biz hayatlarımızda olan insanların birer hata oldugunu anladık ve ayrıldık. 1 ay sonra telefonum caldı arayan oydu. "evlen benimle" dedi 4 yıl boyunca beklediğim ama agzından cıkmayan sözü duyunca afalladım ve o an ki şaşkınlıkla "hayır" deyip telefonu kapattım bir ay cıkmadım karsısına. sonra dayanamadım ve "evet" dedim bir kaç ay içinde nişanım ve düğünüm oldu şu an 40 günlük evliyim ve çok mutluyum Allah'ım bana onu bağışladı beni de ona bağışladı. Araya giren onsekiz aylık ayrılığımız ise birbirimizin kıymetini bilmemizi sağladı. Ve yaşanılacak ne varsa yaşanıyormuş, Allah bir şeyi yazmıssa olur. Dilerim seninde mutluluğun bu adamladır ve üzüldüğün anların kat be kat fazlasını mutlulukla alırsın. çok tatlısın ve bunu hak ediyorsun, dualarım ve kalbim seninle.

sedaca dedi ki...

handan inanamıyorum yazdıklarına, film gibi :)) çoookk daha fazla mutlu ol inşallah..

Unknown dedi ki...

canım ne yazsam bilemiyorum duygularımı paylaştım sen biliyorsun evet haklısın kısa da olsa bır kacamak yap olur mu kapat tlf nunu dinlen optum sevgiler...

.ankara düşleri. dedi ki...

inşallah bugünler huzura varır tez zamnda inşallah...

GÜZİN dedi ki...

Umarım herşeyin en hayırlısı olur canım...bahar inşallah huzur verir sana..

çitlembik dedi ki...

canımsın seda. gelgitlerimden bıktınız diyosun, bıkmadık ki, mutlu ol istiyoruz sen. çok mutlu ol. neler yaşadınız sorun ne bilmiyorum ama 16 yaşındaydım "bazen yalnızca sevmek yetmiyor" diye bi cümle duymuştum, saçma demiştim, insan sevince herşey bi şekilde yoluna girerdi bence, sonra çok da sonra değil aslında 2 sene sonra öğrendim ki, istersen deli gibi sev ama sadece sevmek yetmiyor bazen. hayırlısı demek lazım. hayırlısıysa olsun inşallah. "gönlümdekini hayırlı eyle" diye bi dua vardırya, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah. sıkılırsan atla gel, yakınız biz sana :) istersen evi terkederiz dinlersin sen kafanı bi güzel :) oha yazıcak daha çok şey geldi aklıma. mail atiim bari :))

Asortik Krep dedi ki...

Bir konuda haklısın,aranızda ne sorun varsa evliyken de o sorun oluyor.Eğer bunu aşabilirseniz zaten beraber oluyorsunuz ama şimdi aşamıyorsanız bir daha hiç aşamazsınız diye düşünüyorum.

Sibelbek dedi ki...

Sedacım, hep mutlu ol isterim. Umarım herşey gönlünce olur. biz ne zaman istersen yanındayız :)

yıldız dedi ki...

Olacaklar olur Sedacım,yani hayırlısı ne ise o olsun derim ben hep.Sen kafanı yorma gerekirse kısacık bir tatil yap ama giderken düşüncelerini burada bırak.
Kış bitsin diyenlerdenim,bahar gelsin.

Bak bahar gelsin sen de çok sevineceksin;)İnan bana sevineceksin..

Assenol dedi ki...

Herşey ama herşey yoluna girecek
hem de öyle güzel girecek ki sen bile şaşıracak bize yazarken gerçekten oldu mu bu yaşadıklarım diyeceksin :))) sana belki saçma gelebilir ama benim 6. hissim çok kuvvetlidir etrafımdakiler hep onlara fal bakayım diye yalvarırlar :) yani işkembeden sallamıyorum :) ve 6. hissim diyor ki yaz'a düğünümüz var :)

Aycan dedi ki...

Sedacım,

Tatile bile gideceksen tek başınan gitme derim ben.Hatta atla uç gel merzifon'a.
Bizim burda kar felan yok ama ne yaparsın.


canım çok öpüyorum seni.

tubitos dedi ki...

canım birbirinizi severken neden ayrıldınız onu anlamadım ben? üzüldüm.. Madem birbirinizi seviyorsunuz herşeyin üstesinden gelirsiniz. Hayırlısı olur inşallah..

Delfina ; dedi ki...

Asortik'e katılıyorum Sedacım,çok önemli çok...Bu acıyı atlattığında eskisinden daha mutlu ve özgür olacağına inanıyourm ben...

Adsız dedi ki...

:( neler hissetiğini tahmin ediyorum, umarım sorunlar halolmuştur ....

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

2 hafta oldu sanırım pazar günü olacak ya da... Evimin eşyalarını, gelinliğimi bile aldım benn...
ve nişanlım,
evlenmeye hazır olmadığını bunu geç farkettiği için üzgün olduğunu ve benden soğuduğunu söyledi..Gelinliğimi bile aldım düşün...
Şimdi söyle hadi seda, aynı şeyi mi yaşıyoruz? anlar mısın beni?

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

sağ elimde hafiflik... ah seda ahhh. ah tutamadım kendimi....sızlıyo parmağım resmen biliyo musun?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...