5 Mart 2011 Cumartesi

pıııffffff

pek sıkıcı..
dilediğince yazamamak, okuyamamak..

ondan da öte iletişim kuramamak, gerek burada gerekse normalde..

ılımlı uyumlu bir insanımdır genelde, kinci de değilimdir, ooo neleri kimleri affetmişimdir bugüne kadar... ama bazı şeylere takıyorum işte, kitlenip kalıyorum orada, kendimi zorlasam da yumuşayamıyorum. doluya koyuyorum olmuyor, boşa koyuyorum olmuyor. onu düşün, zor durumda kalır bunu düşün açıklama yapmak zorunda kalır diyorum ama kendime bakıyorum, ben de bu durumu hazmedemiyorum diyorum..

buraya konunun ne olduğunu yazmak istemiyorum, bu güzelim günlüğümü o çirkin insanlardan bahsederek tatsızlaştırmak istemiyorum, ama bu konuyu da ömrüm boyunca unutmayacağım. hatta öyle ki hakkımı helal etmeyeceğim o 2 kişiye.. biri kadın biri erkek ! olan o ikisine..
gözümde artık aşağıdaki gibi şekilleniyorlar..


beni asıl üzen onların yaptığı çirkin davranışlar değil, en en en yakınımdakilerin beni anlamaması. benim ağzım iyi laf yapar, kendimi mantıklıca ifade edebilirim, e bu konuda da herşeyi açık ve net söylüyorum, bana söyledikleri her şeye bir soru soruyorum, yanıtsız kalıyor. bu sefer sana laf yetiştirmek mümkün değil oluyor. ikna edin beni o zaman ? o da yok.. tek yorum şu : "abartıyorsun"

kesinlikle katılmıyorum. hiç abartmıyorum. hatta bugüne kadar birileri bir şey yapar diye zaman tanıdım, o bile abartmadığımın kanıtı. hiç bu kadar kırıldığımı, hiç bu kadar hakarete uğradığımı hatırlamıyorum. gelip yüzüme söylenmiş bir hakaret yok, sorun da bu zaten.. ne yapıyorlarsa kapalı kapılar ardında.. kadın olanın ki karakter zafiyeti onu biliyorum da öbürünün yaptığını anlatacak kelime bulamıyorum...

kısacası beni bu kadar üzen bu konuyu buraya yazmadan edemedim. yazayım ki ileride bu yaşadığımızı hatırlayalım. 

ikisinden de nefret ediyorum, öyle böyle değil... ki ben, sevgi kelebeği ben o kadar nefret ediyorum ki, en yakınımdakilerin onlarla iletişimde olmasına tahammül edemiyorum.

ve seçin diyorum...
onlar mı ben mi ?

sonuçlarına katlanmaya hazırım...

8 yorum:

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

sedacım, anlatım tarzın çok hoşuma gitti. Konuyu bilmiyorum, ama mutlaka sen haklısındır. Bu sayfalarda ki insanlar gayet duyarlı, ince düşünen insanlar. Çok kısa sürede seni yazılarından tanıdım. Aynısını bende yaptım arkadaşlarıma. Ben tercih edilecek duruma düşmek istemiyorum dedim, siz kendi seçiminizi şimdi yapın. Onlar haksız olduğu halde onların yanında olmak isteyebilirsiniz, ama seçiminizi yapın dedim. diğer tarafı seçtiler,hiç umurumda olmadı. Neden mi , diğerleri gibi düşünen insanlar benden uzak dursun. Hiç üzülmedim. Yenilerine yer açtım.

yıldız dedi ki...

Ahh canım aynı ben de öyleyim neleri affettim kimleri affettim ama bazı şeylere ben de kitlenip kalıyorum.
Seçemiyorlar işte bazen böyle arada kalanlar olan sana olur kendi kendini yersin.
En iyisi mi üstlerine gitme aradakilerin,zaten yeteri kadar sinirleniş,üzülmüşsün.Bırak bakalım arada kalanların halleri ne olacak,ölç biç,sen de sonra ona göre davran.
Sakin ol sen kendi neşene bak;)Bozmasın moralini gereksiz kişiler..

Adsız dedi ki...

canımmmm kimsıktı bu kadar canını kıyamam sana ben ya....


ama kızma ama benzettiğin sebzelere çok güldüm:):):):):)

Assenol dedi ki...

Tabi kide sen şekerim :)
takma kafanı böyle tip insanlara sanma ki sadece senin yanında bunlardan var her birimizin yanında bu tarz kendini ve haddini bilmez insanlar var sen daha güzel şeylere odaklan hemde bu güzel günlerinde değil mi ama :)

Unknown dedi ki...

ayyyy ne oldu kim kırdı seni üzüldüm bak şimdi :( ama yine de keyfin kaçmasın olur mu bizler burdayız yaz paylaş her zaman uzakta da olsak destekleriz tatlım gerçi yüzyüze paylaşmak daha ıyıdır ama ne yapalım sıkma sen o güzel yüreğini ve kimsenin üzmesine de izin verme lütfen sevgiler :)

Sibelbek dedi ki...

ne üzücü ki, senin sorun yaşadığın, seni kıran insanlarla çevrende sevdiklerin can ciğer kuzu sarması olabiliyor. üstelik onun haklı olduğunu sana ispatlamaya çalışabiliyorlar. çok can yakıyor bu durum... çok iyi anlıyorum seni. umarım sonuç senin daha çok canını yakmaz canım :(

tuku dedi ki...

en kötüsü bu zaten tatlı dilli sanki sendenmiş gibi olup laf geçirmeeye calısanlar. O art niyeti anlayıp başkalarının görmemesi deli ediyor beni de.
Ama yalnız değilsin ben anlıyorum seni. okurken bile gözümde canlandı

.ankara düşleri. dedi ki...

yazını yoruma kapatınca ben de bir önceki yazına yorum bırakmak istedim.
şimdi oturup ağlamak istiyorum.
deliricem.
neden ama neden.
bak seda seni hiç tanımıyorum ama gerçekten seven bir kalbin olduğunu ve bunun karşılığını alman gerektiğini hissedebiliyorum.
ve bu yüzden de o adamı paralamak istiyorum.
argo oldu galiba ama umrumda değil.
çok sinirlendim tatlım.
ayrıca sen kötü bir insan değilsin.
kötü olan onlar.
kendini suçlama her seferinde nolur sedacım nolur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...