27 Mayıs 2011 Cuma

etiket

etiketlerime baktım da..
sinir oldum kendime

yeni başladım ben yazılarıma etiket koymaya, daha önce akıl edememiştim, sonra kendi yazdıklarımı bulamayınca yapayım bari demiştim..

şimdi bakıyorum da bu kısacık uygulama zamanında bile en çok "evlilik" etiketini kullanmışım. gören de evlilik meraklısı zannedecek.. hayır bi de uygulayabilmiş olsam ne güzel de.. 

neyse, kısmet diyoruz geçiyoruz...

aşağıdaki etikete beceriksiz yazıp kendime takacaktım ama onu yazmayı bile beceremedim, photoshop bilmiyorum...

kaç bininci kez kendime söyledim bilmiyorum ama sanırım söyledikçe iyi geliyor.
İYİYİM, DAHA DA İYİ OLACAĞIM
:)

bakalım önümüzdeki hafta doktorum ile randevum var. burası da keşfedilmiş olabilir yakınlarım tarafından, o nedenle açıkça yazamıyorum bazı şeyleri.. bi yandan da yazmak istiyorum :( çünkü o kadar çok şey var ki yazmam gereken, hani diyorum ya yaşadıklarımı, düşündüklerimi yazayım, işte onu hiç yapamadım son dönemde... bin tane bahanenin arkasına sığındım.. aslında yazmayı çok ama çok istiyorum, yazayım ki bir daha aynı hataları yapmayayım.. 

hasta değil aslında sağlıklı insanların yapacağı gibi bir psikoloğa gidiyorum. daha ilk görüşmemizde yanlış düşündüğüm şeyleri çaatt diye yüzüme vurdu, sersemlemiş bir şekilde çıktım. düşük dozda da olsa antidepresan bir ilaç kullanıyorum.. doktor mu ilaç mı iyi geldi bilmiyorum ama çok iyiyim şimdi.. anlamsız ve zamansız sinir krizlerim geçti, ağlamam da :) çok garipti, normal dururken birden gözyaşlarım akmaya başlıyordu.. geçti bitti çok şükür.. Allah insanlara ne acılar veriyor, ben de tutmuş zır zır haldeydim, etimden et koparıyorlarmış gibiydim. o anki hissiyat oydu aslında ama..

tek sorun 11 eylül'ü söylediğim, opsiyonladığım hiç bir yeri iptal etmeye elim gitmedi...

hani insanlar herhangi bir tebrik/ödül anında önce ailelerine teşekkür eder ya, ben bugün aldığım nefesi bile anneme borçluyum. o olmasa, bana bu kadar destek olmasa ne yapardım bilmiyorum. bir kez daha öğrendim ki o benim hayattaki en en en kıymetlim... ama doktoru tabiki de bilmiyor, bilirse üzülür.. o atlattım zannediyor.. atlattım elbette ama endişelenmesin şimdi...

kısacası hayatımda çoook büyük bir değişiklik oldu, Allah hayırlısı neyse onu yaşamamı nasip etsin dedim hep, onun için de benim için de hayırlısı böyleymiş.. biz elimizden geleni, hatta fazlasını yaptık. olmayınca olmuyormuş... zorlamak herkese zarar veriyormuş... yazık oldu, ona da bana da.. ama yapacak bir şey yok.. 

hayat devam ediyor...

22 Mayıs 2011 Pazar

pizza yemek :)

hani benim hayatıma iyi ki girmiş dediğim arkadaşlarım var ya..
onların en başında Ceyda geliyor ya...

beni pizza yemeye davet etti bir gün, gittik... Ceyda, eşi ve ben, meğerse eşi de pizzayı çok seviyormuş, hiçbirimiz öğle yemeği yemedik o gün, akşam da resmen sınırsız yedik :) ama "sınırsız" kelimesinin hakkını vererek yedik :)) kesenize bereket dedim.

bizim yanımızda ne kadar sakin kalsa da eşi de bize eşlik etti.. kıtlıktan çıkmış gibiyiz dedik kendimize, ispatı da aşağıda :)


ben zaman zaman eşinden yana olarak Ceyda'yı delirtsem de, maşallah dedim onlara en kocamanından.. Allah bu tatlarını bozmasın..

bi de bana gündüz Edirne yollarından topladıkları papatyalardan verdiler, pek bi keyifli döndüm eve..

şükrettim bir kez daha Allaha.. etrafımda hep böyle insanlar olsun dedim..

20 Mayıs 2011 Cuma

basıverdim yeni kayıt'a

halbuki pek bir şey yok...

iş çok yoğun.. uyumaya zaman bulamıyorum değil buraya yazmak. şikayetçi değilim asla... çookk başarılı olmasını istediğim bir proje var. inşallah olacak, hep dua ediyorum.

yaz geldi çok şükür. bu sıcak hava ruhumu da ısıtır belki. bizim evde o kadar güzel görüntüler var ki.. bütün çiçekler açtı, babam apartmanın önündeki küçücük bahçeyi süper hala getirdi gene. çitleribirlikte boyayacağız söz verdi bensiz yapmayacak :)


dün Lale bana hiç üşenmiyorsun aferin sana dedi :) gerçekten üşenmiyorum, ama iş için :) su içtiğim bardağı mutfağa götürmek zor geliyo..

kolyem de çok güzel değil mi ? fotoğraf çekebilsem daha iyi olacakmış..
sevgili Lale'nin hediyesi, bayıldım, bi de uğurlu geldi bana, taktığım gün o kadar güzel geçti ki :) tavşan broşum da var.. tombik bacaklarımı görmezden gelin lütfen :)


10 Mayıs 2011 Salı

ben... dün...

bir yere gittim...
bana iyi geleceğini düşündüğüm bir yere
ben konuştum o dinledi
o konuştu ben dinledim
birbirimizi daha önce hiç görmemiştik

bir sürü şey söyledi bana,benim düşündüğümün aksini de söyledi, haklısın da dedi..

biraz kafam karıştı
ama tekrar görüşeceğiz, bi zaman sonra gene gel dedi, ne zaman gelmek istersen..

sakın kendini bir karar almalıyım diye zorlama, önce kendin için ne yapmak istediğine karar ver dedi.

bakalım
ona bir sonraki gidişimde ne düşünüyor olacağım

bu postta bir şey yok, kendime not var, 9 Mayıs'ta gittim..

3 Mayıs 2011 Salı

butik Sevim Teyze yeniden hizmete girdi :)

benim bu annem var ya annem..
illa ki bir şeyler yapması için dürtüklenmesi gerekiyor.
şahane bir dikiş makinesi var, giyecek şahane bir mankeni var (öhhöömm öhöömm ) ama gel gör ki makine evde boşu boşuna yer kaplıyor..

bi ara masa örtüsüne heves etmişti. bir sürü dikti eşe dosta.. sonra sıkıldı bıraktı.. bir elbise modeli buldum ona, basit ama bir o kadar da şık duran. dikti 1-2 tane Pınar'la bana gene bıraktı.

geçen gün yok artık tembellik, kumaş alıyoruz dikiyorsun dedim.

bir sürü kumaş aldık, başladı dikmeye :)
aslında 3 model var. straplez, askılı ve düşük omuzlu olacak şekilde. şimdilik sadece straplez modelden 2 tane bitti.

roba kısmı lastikli olduğu için aslında standart beden herkes için uyumlu olabiliyor. Ama annem yine de 2 beden olsun dedi birisi 36-38 birisi 38-40 ortalaması gibi.. üstü ise kurdele ile bağlanıyor.

bu arada pasaj'da ve kendi blogunda satacak. detayları oraya da yazacağım, şimdilik bir şey yok.
Fiyatı mı ? 
tüm elbiseler 20 TL :)

bu arada ilk siparişimiz daha dikilmeden Rima ve annesinden geldi :) yani hem anneye hem de kızına bir örnek dikilecek :)

fotoğrafları aşağıda :) bakalım beğenecek misiniz ?


  bu kırmızı kareli elbisenin fotoğrafı, bu elbise 36-38 bedene örnek
cm bilgileri annemde, almayı unutmuşum :( ama elbise boyu kısa değil onu söyleyebilirim.

 asıl rengi bu yakından çekilmiş olanı


bu da arkadan görünüm


bir de lacivert puantiyeli olanı var, 
38-40 beden için uygun, göğüs kısmı bana bol geldi

bunun da asıl rengi bu, karanlıkta çekilen fotoğraflar çok net yansıtmıyor.


nasıl güzel olmuş mu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...