3 Aralık 2012 Pazartesi

söz verdiğim gibi :) (nişandan notlar-3)

yazacağım...

ama telefonum tamirde olduğu için hiç güncel fotoğraf yok :(
yarın kavuşuyorum telefonuma inşallah...

ev arayışımız sürüyor, galiba Çekmeköy'den vazgeçmek üzereyiz... bilmiyorum, 1 haftaya netleşir... Engin Mecidiyeköy civarında olalım diyor, temiz bir ev bul orada neden olmasın diyorum ben de... bakalım şansımıza artık :)



Bu arada nişandan notlara da devam etmedim. Mekandan bahsetmek istiyorum. Büyükçekmece'ye çok yakın bir yerde yaptık. Adı Kanuni Otağ. Bütün yakın ailemiz bizim civarda oturduğu için herkese çok kolay bir yer oldu. Arkadaşlarımız hariç :) Onlar biraz yol işkencesi çekmiş olabilirler. 

Kuzenlerimin kına gecesi, bizim ufaklıkların doğum günleri hep bu mekanda oldu. Tanışıyoruz yani.. Kaç kere görüşmeye gittiysek ne istediğimi tam olarak anlattım. İkramları biz götürdük onlar sadece servis yaptılar, müzik falan da onlara aitti. Bu arada düğün organizasyonu da yapıyorlar, bizim nişan da düğün yapılan kır bahçesinde oldu. 

Ben iş hayatında birisine iş verirken aptala anlatır gibi anlatırım ve çok işe yarar, hatasız olur. Maalesef burada anlatmayı unuttum. Sonucunda ne mi oldu ? Plastik tabak ve karton bardaklarla servis yapıldı ! Ve ben bunu nişanın ortasında susadığımda farkettim. Susadım ben yaa dedim, birisi bana al bu kolayı kimse içmedi dedi, bir baktım elime tutuşturulan bardağa, metro market te satılan turuncu karton bardak ! içemedim o an... Masaya bir baktım hepsi mi böyle diye, o sırada tabakları gördüm, onlar da plastik beyaz tabak..
Yıkıldım ! Yanında olduğum arkadaşım anladı ve yahu takılma bunlara herkes çok eğleniyor dedi, ben de dediğini yaptım..


Müzik ise dj geldi. Baştan ne çalacağını bilemeyen, hedef kitleyi anlayamayan bir adamdı, istek parçalarla toparladı. Bir baktık önünde pc youtube açık oradan çalıyor. İnternette bir sorun olsa ne yapacaktı bilmiyorum, onu benim elimden kim alacaktı acaba  :)

Bi de nişan sonunda misafirlere verdiğimiz hediyelerimiz var, canım Ebrumun bana sürprizi... Ağlayacaktım aldığımda :) Onu da bir sonraki yazıda yazayım :)

Siz siz olun, organizasyon şirketiyle çalışın. Ne iş yapıyorlar ki, dünyanın parasını alıyorlar demeyin, demeyeceğim...

ve bir mekanı kiralıyorsanız aptala anlatır gibi anlatın gerekirse yazın, porselen tabak, cam bardak gibi...





3 yorum:

Abuk Kraker dedi ki...

Seda Çekmeköy'den vazgeçmeniz iyi olmuş. Şöyle merkezde olun azıcık yahu. Az mı yol çektin Büyükçekmece'ye, Çekmeköy de aynı eziyet olacak...
Hayırlısı olsun :)

Gurme Şirine dedi ki...

hayırlısı olsun canım...
bulduğunuz ev inşallah gönlünüze göre olur...

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

ALLAH tamamını erdinsin cnm. Nişanın olduğu yeri biliyorum tanışımızın kına gecesi olmuştu orada. Sahilde güzel bir mekan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...