21 Ocak 2013 Pazartesi

Diyetisyene gidiyorum...

Kendi kendimi motive etmek için şöyle dedim

"Gelinlikle patlamış mısır gibi olmak istemiyorsan zayıflamalısın Seda"


evet benim abartı bir kilom yok ama son dönemde nedenini bilmediğim bir şekilde kilo aldım. Aslında nedeni belli, eve 22:30 gibi gidip yemek yeyip yatıp uyursam kilo alırım tabiki...

yıllardır 58 kilo olan ben tam 10 kilo aldım. zor kilo veren bir yapıya sahip olduğum için profesyonel yardım alayım dedim ve Saynur'un yolunu tuttum. Saynur Özen Kumcu. Altıntepe (Bostancı) Kızılay'da çalışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 55 TL ödedim muayeneye. 

Açıkçası beni zorlamayan bir liste verdi. tek derdim çikolata :( kesinlikle yok. 4 Ocak'ta gittim, bakalım 1 ay sonra randevum var. en az 2 kilo vermiş olmalısın dedi, hayıırr daha fazla vermem lazım evleniceeemm dedim, güldü ve böyle şartlandırma kendini dedi :) bir de yağ oranım fazla çıktı :(

kırmızı et-süt-yoğurt-yumurta türünü çok tüketmediğim için biraz zor oluyor ama, öbür türlü sağlıksız besleniyorum. Daha doğrusu evimizde ağırlıklı olarak zeytinyağlı sebze yemeği pişiyor, bu açıdan çok sağlıklı, dengesiz besleniyorum benim için daha doğru bir kelime sanırım.

bakalım kilo verebilecek miyim :)


7 yorum:

zeynep dedi ki...

Görebildiğim kadarıyla listeyi muhakkak verirsin birde o kadar kilolu durmuyorsun ben ,seda,cım:)

sedaca dedi ki...

Zeynepcim, liste kolay evet, gayet güzel gidiyor, çikolata hariç zorlanmadım şimdilik :) aslında bildiğin 40 beden giydim, ama belim ince bi de boyum 1,68 o yüzden pek belli olmuyor sanırım :)

Eylül, dedi ki...

Ben de hep kartopu gibi olmak istemiyorsan ültümatomunu çekiyorum kendime. ama gördüğüm kadarıyla çok güzel bir gelin olmuşsun, mutlu huzurlu upuzun bir ömrünüz olsun birlikte.

deniz dedi ki...

Ben bu yazıyı nerden hatırlıyorum dedim.aynı diyetisyene girmişiz ben pek uygulayamamıştım. Sen kilo verebildin mi?

sedaca dedi ki...

Eylülcüm, çok çook teşekkür ederim :)

Denizcim, listeyi uyguladığımda kilo verdim evet, ama bıraktığım an gene kilo almaya başladım, şimdi yeniden gitmem lazım

Banu Bingör dedi ki...

Oradan oraya giderken, bir tanıdık el yazısına rastladım :)
Annemin diyetisyeni Saynur hanım.
2 sene önce 105 kg ile başladı annem, şu an 75 kg :)
Sihirli değnek yok tabii, iradede her şey; ama Saynur hanım da başarılı bir uygulatıcı.
Yaşam biçimi değişmeden giden kilolar gittiği yerde kalmıyor ne yazık ki :)
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ben de gittim bu hanıma çizgisiz kağıtta aynı hizaya yazı yazamadığı ve yazısı almış başını kafdağına gidiyor bir halde olduğu için önemsemedim. Birde bazı yerleri okunmuyor listenin. Gıcık oldum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...