7 Haziran 2013 Cuma

galiba artık yazmamak en iyisi...

Burayı çok ama çok seviyorum
yazmak ve okumak istiyorum...

ama bazı sevimsiz insanlar var, benim şeffaflık dediğim şeyi kötü niyetle kullanabiliyorlar. Nikah fotolarından sonra aldığım tatsız mailler beni blogumdan, buralardan çok soğuttu. Değil yazmak kimseyi okumadım bile...

Halbuki tam da yazmak istediğim zaman gelmişti...Engin'le yaşadığımız her şeyi yazdım ben buraya, tam sıra mutluluğu yazmaya gelmişti ama artık elim gitmiyor..

Kısacası galiba artık yazmamak en iyisi...

Canım Ceydam çok güzel çekti fotoğraflarımızı.. Onları da ekliyorum son kez... 

Mailden ve whatsaptan konuşmaya devam :)


gören herkes fotoğraflarımızı çok beğendi, tekrar ellerine sağlık Ceydacım


 
bildiğin 20 dakikada çektik fotoğrafları...


 mekan da mecburen Bahçeşehir gölet oldu, hayatımda ilk defa gittim...




17 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel fotoğraflar ömür boyu mutluluklar dilerim.yazmamakmı sizin bu kadar iki beş para etmez insan karşısında aciz olduğunuza inanmak istemiyorum.inadına yazın lütfen serap

yeliz dedi ki...

aaa bırakmayın bloğunuzu gerçekten geçmişe dönüp bakınca ki ben geç keşfettim bloğunuzu bütün yazılarınızı takip ettim zevkle okudum tartışlar barışmalar evliliğin kıyusundan dönüş sonra yine barışmalar ve evlilik doğal ve içten tüm duygular tam takip etmeye başladım siz bırakıyosunuz daha bebek haberlerinizi alçaktık :)ben maalesef sadece burdan takip ediyorum yazmaya devam edin bence

Kız kıza toplandık dedi ki...

Sizi sevenler kadar, dusmanlariniz, sizi sevmeyenler, size sinir olanlar hep olacaktir.

Yapacaginiz en guzel sey, o insanlarin dusuncelerini duymak, isinize geleni kabul etmek, isinize gelmeyeni gormemezden gelmek olacaktir.

Caninizi sikmayin lutfen. Buralara da kusmeyin. Biz hep burdayiz. Caniniz ne zaman isterse yazarsiniz bizde okuruz.Uzulmeyin lutfen :)

Mutluluklar!Sevgiler...

Sibelbek dedi ki...

insanların zoru neymiş ki güzelim nikah fotoğrafları üzerine olumsuz yorumlar yapıyorlar. gerçekten anlamıyorum. sen seni sevenlerini üzme Tedacım. severim seni ben :)

Adsız dedi ki...

sedacım sevimsiz insanlar kadar seni seven insanlarda var ama burda..hergün girip bakıyorum post varmı diye..yaz yine lütfen olur mu?

Adsız dedi ki...

aaaa halt etmiş onlar.

yazmalısın.

6 senelik cefanı cektık, okuduk, paylastık, nısan resımlerınızı gorunce mutlulugun gozlerımızı doldurdu, tamamdı da,

sıra sımdı sefanı okumaya geldı, var mı oyle cekıp gıtmek? nedenmıs? hem ben senınle maıllesmedım de hıc, burdan takıp ederken cok mutluydum.

ay olmaz oyle lutfen tekrar dusun. sibel.

Adsız dedi ki...

e tamam da ben seninle hiç mailleşmedim ki.hergün girip bakıyorum varmı bişiler diye..yaz lütfen.bi ses ver amaa..

Unknown dedi ki...

merhaba sedacım :) seni üzen olumsuz insanları çıkar gitsin hayatından bence takılma sen onlara ve yazmaya devam et çünkü sen gerçekten o kadar iyi kalplisin ki seni kıskananlar çoktur o yüzden o güzel evinden huzur yuvandan bizleri haber et :) sevgiler canım...

Unknown dedi ki...

merhaba sedacım sen o kadar iyi kalpli o kadar temizsin ki insanların seni üzmesine izin verme olumsuz yazan kişileride uzaklaştır hayatından olsun bitsin! sen bizleri kendinden mutluluğundan esirgeme bence canım sen bu günleri hakettin çünkü sevgiler canım :)

Adsız dedi ki...

cok zaman önce takip ediyordum seni Seda sevgilinle bir iyi bir kötüydünüz. sonra ayrıldınız ben bir üzül bir üzül ... Hergün takip ediyorudum acaba barıştılarmı diye sonra ne olduysa kaybettim bloğunu dün daha buldum ama nasıl seviniyorum bi baktım düğün fotosu ! yehhuu evlenmişler dedim bir hamlede okudum kaçırdığım her şeyi . şimdi bakıyorum yazmıycam diyosun oldumu ama !!devaam et yaz olur mu :( ???

deniz dedi ki...

Bende ilk defa bloğunuzda karşılaşan biri olarak nikah postunuza ilgili nasıl olumsuz yorum aldınız anlamadım. Çok güzel bir gelin olmuşsunuz. Herşeygüzel ve mutlu bir gün geçirdiğiniz yönünde.. Bence başkalarını boşverin kendiniz için yazın...

Adsız dedi ki...

ne gereksiz insanlar var yahu töbe töbeeee yaz kuzum sen yaz baştan okursan bi aşk hikayesi bu bebeişlerin olsun büyüsünler ve sen hep o sevimsizlere yaz bunu

Unknown dedi ki...

MaşAllah,41 milyon kere milyar kere :)
Çok güzelsiniz,fotoğraflarınız da elbet nasibini alıyor bu güzellikten.
Rabbim saadetinizi,muhabbetinizi sonsuz kılsın inşAllah.
Kompostoyu da aynı ölçülerle yapabilirsin tabii :)
Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

Ve ayrıca, her ne olursa olsun,mutlaka yazmalısın.
Ben ilk blog yazmaya başladığımda,okutulmadığımdan bahsetmiştim.
Sonra birileri,cahil seni ne işin var bloglarda filan gibisinden yorumlar yaptı.
biran vazgeçmeyi düşündüm sonra inadına yazıcam dedim.Bu yıl üniversiteye başladım ve 1 sınıfı onur belgesi alarak geçtim şükür ki..Olumsuzluklardan bazen güzel şeyler de çıkabiliyor.Yeter ki pes etme :)

Adsız dedi ki...

ama artık bir ses ver seda:( seni üzen insanları önemsediğin kadar seni seven insanları önemsemiyosun ama:(( yaz lütfen..

Adsız dedi ki...

iyi bayramlar
hatice eskişehir

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...