15 Şubat 2010 Pazartesi


karman çorman...

farkında değil kimse...

9 yorum:

tuku dedi ki...

Reçeteni açıklıyorum sedaaaa
Bir doz çikolata
iki doz en sevdiğin şarkı
1 doz akşama arkadaşlarla dolaşma
yada yarım doz alışveriş

herşey çözülmesede keyifleneceğin kesin

Sibelbek dedi ki...

katılıyorum Seda. karman çorman gerçekten...

yıldız dedi ki...

Güzel Sedacım nasılsın şimdi?

sedaca dedi ki...

tukucum, keşke seninle buluşsaydık :)

di mi Sibel yaa.. bazen her şey herkes karman çorman...

iyiyim Yıldızcım, bi ara esti yazdım, olan bir şey yoktu aslında..
hani unutmayayım diyorum ya, o gün çok enteresan bir gün oldu ofiste, kızlarla aşk hayatlarımızla ilgili ortak bir noktada buluştuk.. herkesin derdi aynıydı anlayacağın..

engin dedi ki...

hani benimle alakalı değildi

shila dedi ki...

konuyla ilgili mi degil mi bilmiyorum.ben yine de yazmak istedim.
sen başak burcusun,maddeyi,gerçeği,somut şeyleri seversin.mantıklı görnürsün ama içinde kor kor alevler vardır,gözyaşlarını bıraksan okyanusları taşırır.öyle yoğun bir duygusallık.arkadaşlık ilişkilerinde adaletli,tarafsız,ama damarına basılmaması gereken,kendine göre enteresan kuralları olan ama vicdanını nereye koyacağını bilemeyen birisin.Kimse senden bu duygu selini ummaz.
karşındaki;terazi.okuduğum kadarıyla da tipik bir terazi.burcları saçma bulur,astrolojiye inanmaz.duygularının neden bu kadar yoğun olduğuna anlam veremez.çünkü tüm hava gruplarının kafası ve kalbi farklı çalışır.seni sever,seni kollar.Ama asla yetmez.Sen,senin gibi birini istiyorsan bir aslana git,pır pır dolansın dursun etrafında,bir balığa git,duygusallığında kaybol.Çünkü bir terazi havaya inanır,üzerinde senin ''boşvermişlik''diye adlandırdığın şey onun kalkanıdır.
Umursuz olduğunu sanma.Sevildiğini zaten biliyorsundur.Ama bakış açılarınız aynı değil.Ve kendini de yıpratma.Başaklar kurar,hele haritasında akrep etkisi varsa.Ve kurduğuna inanır,ve kötü düşündüğünü gerçek yapar.

Çok az insan senin kadar düşüncesini gerçeğe dönüştürebilir.

O yüzden de bir başak ile bir terazinin elbette mutlu olması mümkündür.Senin kendini geri çekmen gereken dönemlerde ciddi geri çekmen ve gerekirse kendini esirgemen gerekir.Başaklar bazen karşındakini çok boğar,çok yorar.Hatayı düzeltmek için o kadar fazla ve gereksiz hamleler yapar ki,karşıdaki sıkılır.Gereketiği kadarını vermeyi,gerekirse çek git demeyi tüm duygu yönü baskın başakların öğrenmesi gerekir.

Bunları yazdım çünkü oku istedim.Bir yerden derleyip toplamadım.Tipik bir başak burcunun tipik bi teraziyle hikayesini yazdım.Çünkü aynı şeyi farklı zamanda ben de deneyimledim..

Sevgiler.

sedaca dedi ki...

shila, inanamıyorum yazdıklarına, her an dibimizde olsan bu kadar doğru tespitlerde bulunabilirdin, gerçekten inanamıyorum :)
bu kadar uğraşıp yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim, beni tanımayan birisinden duymak, bildiğim şeyleri duymak bile olsa iyi geliyor :)
çok sağol

shila dedi ki...

rica ederim.:))).

Bellek Kutusu dedi ki...

Canını sıkma Seda'cım, her şey yoluna giriyor bir şekilde, merak etme:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...