22 Haziran 2010 Salı

Konya yolları gözüktü bana

Sevgilim Konya'lı ya hani...
ailesi de orada yaşıyor...
haftasonu kızkardeşinin düğünü nedeniyle Konya'ya gidiyoruz, ben ilk defa gideceğim, haliyle ailesiyle de ilk defa tanışacağım :)
heyecanlı mıyım ?
hem de nasıl :)

aslında 2 düğün olacak, birisi yarın akşam Konya'da, diğeri Cumartesi akşamı Mersin'de
sevgilim ikisine de katılacak doğal olarak, ben Cuma akşamından Konya'ya gideceğim, ailesiyle tanışıp, sonra onlarla birlikte Mersin'e geçeceğiz..

Pazar günü Viaport'a gittik, ben kıyafetimi hazırlamıştım bile :) sevgiliye yeni bir takım elbise aldık, tüm alışverişimizi tamamladık, sabırsız sevgilimle biraz zor olsa da... sevmiyor bu tür alışverişi, giy çıkar, renk seç, gömlek uydur, peki ya kravat derken geliyorlar ona, bi de ben kravatı mendilli alalım deyince bi of çekti :) beni de bıraksalar sabatan akşama kadar gezerim :)

maaile gittik, çok komiktik ama, sevgili hani şu ticari araçlar var ya, Hyundai bir minibüsle geldi
Pınar ve Burak'la konuşmuştuk zaten, onlar gelecekti, bi de Lale katıldı bize, cümbür cemaat pikniğe gider gibi gittik, çok eğlenceli oldu ama :)

alışverişimizin ortasında kasırgaya yakalansakta, hava dindikten sonra yine devam ettik :) ben böyle bir doğa olayına şahit olmamıştım, birden yağmur yağmak ne kelime, yere monteli güneşlikler yerinde söküldü..

çok uygun fiyatlı şeyler de bulduk, İnci'deki deri kemerleri 11 TL'ye aldık, bulmuşken her renginden aldık :) Pınar İpekyol'dan şahane bir takım aldı, fiyatını hatırlamıyorum ama.. sevgilinin takımını ise Cacharel'den aldık, 300 TL onun fiyatı da ve bence gerek kumaşı gerekse modeli şahane...

Pınar ve Cacharel'deki gömlek konusu çok komikti, haklıydı ama kız :) gömlek denemek istiyoruz küçük bedeni veriyor bunu deneyin sizin istediğiniz bundan 1 cm daha geniş diyor, Pınar baktı şöyle bi dik dik, dalga mı geçiyor diye :) sonra aptala anlatır gibi tane tane şöyle dedi "istediğimiz bedende herhangi bir gömleğiniz varsa onu verin arkadaşım denesin, a yoksa bu gömleği açın denesin olmazsa da tekrar katlarsınız, zahmet olmazsa" dedi. Anladık ki satış temsilcisine verilen talimat bu yönde, o bedende deneme gömleği yok, keyfi karar vermiyor çocuk, ama Pınar o kadar kesin, net ve mantıklı konuştu ki, çocuk belli ki
bizim göremediğimiz bir anda talimat aldı ve gömlek açıldı, denendi :) şansına da beğendik ve aldık gömleği :)
Burak normalde bizim bu cazgırlıklarımıza kızar, haklısınız dedi ve eleştirmedi :)

neyse tüm hazırlıklarımız tamam
hediyemizi de aldık, görgüsüzlük gibi algılanmaz umarım ama ben pırlantanın içinde olunca sevgilim de kardeşine pırlanta almak istedi, çok güzel bir ışıkseli bileklik aldık, koyarım bir ara buraya fotoğrafını..

sabırsızlanıyorum gitmek için ve çok merak ediyorum sevgilinin babasını :)

10 yorum:

tuku dedi ki...

önce hayırlı yolculuklar size:), eminim evlenen gelin kadar karnına kramplar giricek ogün:)

Ayrıca tüm erkekler aynı sanırım denemekten nefret edip, azcık çingenlik yapınca hemen tüyüyorlar. ben fotoğraf çekerken, birşey için satıştemsilcileriyle can hiraş savaşırken falanda supermario hiç yanımda durmaz bırakır gider beni:P

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

İyi yolculuklar diliyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Zor işler:)

sarımutfak-hande dedi ki...

hayırlı yolculuklar herşey gönlünce olsun

NiLaY dedi ki...

iyi yolculuklar ve şimdiden sonsuz mutluluklarrrr :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

canımm ben de babasını çok merak etmiştim ve çok seviyorum onu, o da beni oğlundan çok sevdiğini söylüyor ve bunu duymak çok güzel=)senin kıyafetini merak ediyorum muhakkak çekmelisin, bir de sevgilinin kızkardeşinin bilekliğini, bu ara altınla pırlantayla çok ilgileniyorum=)))

Bellek Kutusu dedi ki...

iyi yolculuklar Seda'cım, güzel vakit geçirirsiniz umarım:)

Pinky dedi ki...

güzel heyecanlar bunlar :) iyi yolculuklar, mutlu tanışmalar Sedacım :)

Pınar Çetin dedi ki...

:) hiç huyum degildir öyle şeyler yapmak...

Yok inat etse alacaktım gömleği kasada ödeyip iğnelerini kendim açıp giydirecektim. Olmadımı? kasada iade edip bir beden büyüğünü istiyorum ama açıldı katlarsınız yok yapamazsanız verin ben katliiim diyecektim..

Yani anlamıyorum! Nasıl bir hizmet anlayışı bu...? O zaman ya her bedenden deneme gömleği açarsın koyarsın bi yere yada müşterinin istediğini bir gömleği açıp denetirsin. Slimfit,loosefit bir sürü model üretiyosun düğmelerin 8 olup olmayacağı ne belli?

ayrıca Engin kasada çaktırmıyor güya ama sırıtarak "Ben senin gibisini görmedim, Seda bile senin kadar değil" dedi :))

Sibelbek dedi ki...

iyi yolculuklar. izlenimlerini ve izlenimleri merakla bekliyoruz :)))

sedaca dedi ki...

ay ben buraya yazmayı atlamışım,
çok teşekkür ederim yii dilekleriniz için :)
diyorum ya ben hep, pozitif enerjiye çok inanıyorum, burada güzel şeyler okudukça iyi hissediyorum,
çok sağolun :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...