29 Haziran 2010 Salı

nasıl şımartıldım nasıl anlatamam :)

Konya'ya gittim geldim..
Daha önce de yazdığım gibi sevgilimin kızkardeşi Gamze evleniyor, düğünü vardı...
Ben gider gitmez, evde çok fazla vakit geçiremeden hemen düğünün yapılacağı yere yani Silifke'ye doğru yola çıktık.
ayaküstü tanıştığım halalar ve yengeler kendimi çok iyi hissetmemi sağladılar :) çok samimi ve çok içtendi herkes... iltifatlar havada uçtu, itiraf ediyorum egom tavan yaptı :) ama onlara karşı değil tabi..
.
söylemeye gerek var mı Engin düğünde çok heyecanlıydı ve çok duygusal...
hele ki Gamze'nin kırmızı kuşağını bağlaması için çağrıldığında daha da heyecanlanmış, bana diyor ki insan uyarır, ben de hazırlıklı olurdum, hiç aklıma gelmedi ki benim :)
.
.
bi de Gamze sonrasında kuşağı düzeltmek isterken çiçeğini Engin'in eline tutuşturuverdi, çok güldüm o görüntüye, tutmaz öyle çiçek falan o :)
babası ile tanıştım, huy olarak aynı Engin, pek fazla konuşma imkanımız da olmadı ama.. tam bir asker, çok belli, şu anda emekli ama...
bu da Ayşegül, en küçük kızkardeş, bayıldım ben ona, çok zarif, çok narin ve nasıl güzel.. bi de çekingen birazcık :)
.
Silifke'de düğünün yapılacağı otele yakın yerlerde kuaför aradık bir süre, neyse ki bulduk, bu kez nerede hazırlanacağız sorusu çıktı ortaya, otelde oda ayarlayarak çözdük onu da, oda için pazarlık yapmama pes dedi Engin, dedim gece kalmayacağız, üstümüzü değiştirmek için İstanbul 5 yıldızlı otel parası verecek değilim buraya.. gerçi güzeldi otel, sahil şeridinde, deniz manzaralı falan güzeldi..
sevgilim Ilgın'dan Silifke'ye kadar otomobil kullandı, çok yoruldu haliyle, hem o da biraz dinlenmiş oldu.. aaa arada benzin istasyonunda yakıt olarak benzin kullanılan araca dizel yakıt koyan görevli yüzünden tam 2,5 saat tamirat için bekledik.. neyse tadımızı bu kaçırmasın dedik olayı unuttuk..
.
benim saçım ise 1 saat geçmeden bozuldu, düz saça dalgalı fönü her kuaför yapamıyor, karar verdim...
elbisem siyahtı,upuzun yerlere kadar.. hatta askıları ayarlanabiliyor, dekolteyi birazcık kapattım :) ee şimdi ilk görüşme, usturuplu olayım di mi :) elbisemin birazcıkta kuyruğu var, sevgilimle hiç boy fotoğrafımız yok maalesef, oradaki fotoğrafçı çekti ama göremedik adamı almak için...
.
hazırlanıp aşağıya inince üzerimizde olan gözlerden biraz utandığımı söyleyebilirim, tamam bekliyordum insanların merakla bakacağını ama ne bileyim :)
.
bi de halalarını çok sevdim, beni çok sevdiklerini ve çok beğendiklerini açıkça yüzüme söylediler :) hadi bak sıra sizde diyenlere "bana ne söylüyorsunuz oğlunuza söyleyin" dedim :) Cennet hala aynen şöyle dedi "onu bi tek sen kandırmışsın, evlenmem deyip duruyordu, her geldiğinde bir sürü kız gösterdim ona, istemem dedi" kahkahalarla güldüm, bana söylemeyin bari dedim :)
.
kısacası çok güzeldi, iyi ki gitmişim...

23 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Dün bir kız gördüm, sana benzettim :)

yine çok güzelsin şekerim, Allah nazarlardan saklasın sizi :)

sedaca dedi ki...

yaaa nerede gördün, bak öyle bişey olursa gel sor, ben zaten bigün cevahir'de bi çocuk gördüm uzaktan, gittim yanına bööle uzanıp yüzüne baktım, hıım Tibet değilmiş dedim :) hani o olsa mıncıklıcam :)

çoook teşekkür ederiz :)

yıldız dedi ki...

Sedacım boşuna şımartılmamışsın ki,süper olmuşsun,süpersin;))

Sevil Şahin dedi ki...

Allahım nazarlartdan saklasın tatlım maşallah çok yakışmışsınız.
harika vakit geçirmişsiniz..
ne diyeyim
darısı size en yakın zamanda

Sibelbek dedi ki...

:))) ben de aynı şeyi yaptım, kıza baktım baktım, sonra kafamı sallayıp içimden "yok Seda diilmiş" dedim. kız ne düşünmüştür acaba? :))))

çınar dedi ki...

ayyy çok heyecanlı bir durum ama anlaşılan güzel geçmiş. darısı başınıza diyeyim....

Pinky dedi ki...

ne iltifat etseler az tabi, çok zarifsin, süpersin. maşallah :)

Deniz dedi ki...

fıstık:)

Zeynep'in Evi dedi ki...

canımmm çok hoş olmuşsun çok, sende en az sevgilinin kızkardeşi kadar zarifsin inan..
benzin olayı kötü olmuş ah erkekler daha büyütüyor olayı ama o anlarda yanlarında sabırlı bir hanım gerekiyor teselli verip sakinleştirecek, muhtaçlar bize bence=)
düğünlerde sen istemesende kuyruğundan ayrılmaz o fotoğrafçılar nasıl oldu da gelmediler boy fotoğrafınız için=) canım çok sevindim senin adına arkası gelsin sizin de düğün fotoğraflarınızı görelim inşallah..

tuku dedi ki...

Seda şimdi Allah var Engin alınmasın ama çok tatlı duruyorsun. Yani seni tanıması isabet olmuş:) Ayrıca profil fotonu bunlardan biri yap çok tatlı gamzelrde belirgin cıkmış:)

Bellek Kutusu dedi ki...

Çok güzel olmuşsun:)

sedaca dedi ki...

bu yorumlar devam ederse şımarıklığım hiç geçmeyecek haberiniz olsun :))))

sedaca dedi ki...

yıldızcım, ne desem bilemedim, hani öyle gereksiz mütevazilik yapmam ama inan bana öyle bir süper demişsin ki süperman olup uçasım var :) çook teşekkür bin teşekkür :)

sedaca dedi ki...

Sevilcim, amin amin :) biz biraz ağırdan alıyoruz ama bakalım sonumuz ne olacak :)

sedaca dedi ki...

Çınarcım, baştan heyecanlıydım, ama benim özgüvenim yüksektir biraz :) ortamın kokusunu alır nasıl davranmam gerektiğini de kestiririm :)) o yüzden karşımdakilerin bana karşı tutumu geçirdi o heyecanımı, çok iyi hissettim kendimi :)

sedaca dedi ki...

Pinkycim, onların iltifatlarına burada okuduklarım kadar utanmadım :)) o senin kalbinin güzelliği canım benim :)

sedaca dedi ki...

denizim, hihihi :)

sedaca dedi ki...

zeynepcim, sorma benzin olayını, bomba düştü sanki ortama, bi de herkes benzin istasyonundaydı, e haliyle biz biraz hatunlarla sohbet ettik, daha doğrusu ben soru yağmuruna tutuldum :)) bi tek mesleğimi anlatmakta biraz zorlandım, pazarlama ve perakende danışmanlığı dedim biraz kafaları karıştırdım :) engin fotoğraftan nefret ettiği için adamı kovalamış olabilir :)

sedaca dedi ki...

tukuuuu, deli hatun :))) bayılıyorum sana :) okutucam bu yorumunu engin'e :) yaptım yaptım profil fotom şimdi :)

sedaca dedi ki...

kutucum, çoook teşekkür ederim :))

Burcu Çalışkan dedi ki...

seda fıstık gibi olmuş hem sade hem hoş, bayıldım sana. walla engin çok şanslı :))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Canım benim süper bir moralle dönmüşsün ya oradan daha ne olsun :) Senin düğününüde yapıcaz bu gidişle :)

birde nazar boncuğu taksaydın çok güzel olmuşsun :)

Işıl dedi ki...

ALLAH SENİNKİNİDE HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...