28 Kasım 2011 Pazartesi

Bir elma hikayesi...

Gene kilo almışım... 
Rejim yapıp kilo alan var mı benden başka ?

Bahanem falan yok, o kadar düzensiz yiyorum ki.. 11'de kahvaltı mı olur ? 17:00'de öğlen yemeği ? sonra taaa gece 22:30 falan akşam yemeği, sonra yat...

neyse, takılmayacağım ona şimdi, hayatımda güzel güzel şeyler oluyor, fazla kilolarım da nazar boncuğu olsun :p (dedim ben şımartmayın beni diye)

Çok şükür keyfim yerinde, aylardır deli gibi çalışıyorum, öyle güzel yorumlar aldım ki boşa kürek çekmemişim dedim, bin şükür...

Son günlerde epey koşturdum yabancı misafirimiz nedeniyle, önceki postta da yazdım.. Evet canlı yayın tedirginliği, bu İstanbul trafiğinde geç kalma telaşesi verken gülme krizine girdiğimiz anlar da olmadı değil. (kendi kendime nazar değdiriyorum, bile bile de söylüyorum, yazıyorum)

Blog toplantısı ve canlı yayının olduğu gün, akşam saati Barjis'i oteline bıraktıktan sonra taksi ile eve gidiyorum. Bu arada takside önde oturuyordum, arka taraf kalabalık diye. Annemi aradım, anne ölüyorum açlıktan, öğlen bi cheesecake tırtıkladım, sonra Kitchenette'de abuk subuk bişiler yedim, adam gibi yemek yemedim dedim. Tamam hadi gelince yerim, öptüm dedim kapattım telefonu. Taksici amca nasıl acıdıysa bana, açtı torpido gözünü, bak dedi ben Malatyalıyım, bizim bahçenin mahsulü elma, açlığını bastırır. Çok şaşırdım, güldüm ayy teşekkür ederim falan dedim, aldım. 

Ama Pamuk Prenses ve zehirli elma masalıyla büyümüş paranoyak Seda o elmayı yer mi ?

Yemedim :)

Ay şimdi midem bulanır falan ben yemek yiyeyim, sonra yerim bunu dedim. Sonra döndüm adama, hem Malatya'nın kayısısı meşhur, hiç duymadım ben elmayı dedim :) Taksici amca da anlatmaya başladı, orası yüksek burası alçak, hava şurada serin, burada sıcak falan... hıımm dedim anladıımm, çok teşekkür ederim valla sağolsun ne iyisiniz dedim :)

Ne kötüyüm di mi ? Adam bana iyilik yapmaya çalıştı ben elmayı yemedim :)

Şaka bi yana yememe sebebim sadece hijyendi. Ben onu kırk kere yıkamadan yemem, marketten alınanı deli gibi yıkıyorum, taksinin torpido gözünden çıkmış elmayı yer miyim ?

Peki elma şu anda nerede ?

Ofiste,masamda....
:)

6 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Ben de yiyemezdim :D

otuzundansonra dedi ki...

bence artık onu yemelisin

cicibiciseyler.com dedi ki...

ilahii canım yaa valla sabah sabah postunla tebessüm etmek güzel..:) boşver ıyıkı yememıssın ne olur ne olmaz ınsanlara pek guvenılmıyor artık tedbırını alman ıyı olmus..:) sevgılerımle

Adsız dedi ki...

e güven olmaz tabi neler neler dinliyor okuyor insan iyi yapmışsın şekercim:):):)):)
ayrıca o yanaklar yakışıyor sana boşver:)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

kesin hale yememişindir o elmayı.:) ben ne yerdim ne yedirirdim. Paranoya bir milletiz biz. birşey enjekte etmiş olabilir mi içine. ...

Zelis dedi ki...

iyi etmissin yemedigine orasi istanbul nolur nolmaz:))
ya saka bi yana hijyen konusunda yüzde yüz haklisin,ben hatta manyakim biraz o elmayi bin kezde yikasalar yiyemem,ewet diyorumya normal degilim:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...