26 Kasım 2011 Cumartesi

Televizyona da çıktım, hem de canlı yayına...

Bir bu eksikti di mi :)
Görseller gelince bir sürü post yapacağım. Pek yoğun bir hafta geçirdik. İngiliz müslüman, kendisi de tesettürlü olan modacı Barjis Chohan'ı misafir ettik. Geçtiğimiz haftalarda Dubai Fashion Week'de defile yapan Barjis'in tasarımlarını www.modanisa.com 'da satacağız. 

Hem basın hem blogger lansmanı yaptık. Her ikisi de çok güzel geçti. Ben blogger kimliğimi hiç terketmediğim için bence blogger buluşması daha keyifliydi :) Canım arkadaşlarım beni kırmayıp geldiler. Bu buluşmaları Modanisa ev sahipliğinde her ay moda sohbeti şeklinde yapmaya karar verdik. Aman bu fikrimi de çalmayın sevgili rakiplerimiz, çok rica edicem, yaratıcı olun ve benim kadar çalışın lütfen ! Anam ağlıyor benim gece gündüz çalışırken.. Neyse bu konuda dertliyim ayrı bir post konusu..

Gelelim başlığa...
Barjis ve tesettür modası basının ilgisini çekti elbette. Kanal A Ekonomi Gündemi isimli program canlı yayına davet etti. Ben Kanal A'ya gidene kadar sadece Barjis çıkacak zannediyordum. Yayına son yarım saat kala, sizin de kulaklığınızı takalım test yapalım dediler, neee dedim :) ve bende heyecan başladı.... Ellerim buz, ekonomi programı, ya bana bir dünya rakam sorarsa diye rakamlar gözümün önünde uçuşuyor. Program 1 saat sürecek, eyvah yani..

Korkunun ecele faydası yok, başladı program, ben nasıl tedirgin nasıl panik anlatamam.. Başladıktan ve biraz konuştuktan sonra geçti aslında heyecanım. Rujum orada sürüldü, beğenmedim, çıkardım kendi rujumu sürdüm, üstüste oldu güzel olmadı, bi de ben ıslak ruj olunca konuşamıyorum yapış yapış, amaaann... Bütün gün koşturmaktan saçım başım berbat, normal günde fönlü gezerim o gün gün saat sabah 6'da başladığı için ne fön ne bir şey.. Tam 3 kez boğaz köprüsünden (her 1 kez gidiş-geliş) geçtik. Barjis bana her geçtiğimizde arkasına bakarak Avrupa ? diye sordu ve güldü, çok eğlendi... Ah Barjis her gün geçiyorum dedim o güzel gözlerini pörtletti baktı bana.. Çok sevdim onu çok.

Bu arada tv programı için kimseye haber veremedim. Bir tek annemi aradım. Babamla ikisi izleyeceklermiş ama Kanal A'yı digitürk'te bulamamışlar.

Neyse bitti gitti çok şükür. Gelen yorumlar çok güzel, canım blog arkadaşlarım hemen yakalamışlar bir sürü twit atmışlar :) Pek belli olmamış heyecanlı olduğum Allahtan.. Sonradan kuzenim bu linki verdi bana ben de izledim, annesine yani halama izletmiş ay bayılmış pek mutlu olmuş. Ailenin konusuyum bir süre :) Bazıları için küçük ve önemsiz bir şey olabilir ama bu bizim ailede sık rastlanan bir durum değil. :)

Bu da böyle bir deneyim oldu bana :) Ama 1 yıl yaşlanmış olabilirim o stress yüzünden :)

İzlemek isteyen olursa link :

aşağıdaki tarihte 24 Kasım'ı seçip soldaki saati de 17:45 yapmak gerekiyor.

Yaa şekerim TV yıldızı da oldum :)))

26 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Tebrikler sedacim :)

sedaca dedi ki...

sağol kutucum :) zormuş basın valla...

çitlembik dedi ki...

Sedaaciiimmm inanmiyorum cok mutlu oldum adina. Keske rast gelip izleyebilseydim ama olsun linkten izlicem hemencik. Basarilarin cok cok cok daha fazlasiyla devam etsin insallah. Ayrica bidaki blog toplaskasina bende gelmek isterim :(:(

sedaca dedi ki...

çitlembiikk gelir misin gerçekteen :)) çok sevinirim.. mailleşelim..
o güzel dileklerine de çoookk teşekkür, binn teşekkür..

nehirineylemleri dedi ki...

Tebriklerrrr Sedacık
Devamını bekleriz:)

İnci Yemek dedi ki...

Tebrik ederim sedacığım,bu kadar çok çalışıyorsun artık sesini daha da fazla kitlelere duyurma zamanı geldi tabiii ki canım benim:))
bu ilk deneyim olduğu için heycanlanman doğal elbette alışacaksın.Yolun açık olsun tatlım hayırlı bereketli kazançlar dilerim.öpüyorum seni...

sedaca dedi ki...

Nehirimin güzel anneciği, çok teşekkür ederim, ee sizin ev alışık tabi bu durumlara :)))

İnci ablacım, çookk teşekkür ederim, heyecanımı ilk sizlerle paylaşmıştım, bin teşekkür güzel desteğin ve duaların için.. :)

yemyeşildeniz dedi ki...

tebrikler :) bir dahakine bebik büyürse beraber gelir biraz gürültü yaparız :)) sevgiler

otuzundansonra dedi ki...

Seda'cım harikasın va harikalar üretiyorsun.Modanisa yı takip ediyorum,çok güzel çalışmalar yapıyor bu arada blogger görüşmesine gelemedim malesef.ama bir dahaki sefere mutlaka geleceğim.cok selamlar ve başarılara devam.

yıldız dedi ki...

Tebrik ederim güzelcim seni.
Sen hep en güzelini,iyisini hak ediyorsun.


Çok ama çok çalışıyorsun,emeklerinin her zaman karşılığını almanı isterim.

Linkten uğraştım bir türlü perşembe gününü açmadı,denemeye devam edeceğim.

Blogger toplantısı olursa ve ben de denk gelirsem senle gitmek isterim,haberleşiriz.

Unknown dedi ki...

Bende izledim.ve gerçekten çoook beğendim.Toplantınızıda takip ettim.ama bende katılmak isterdim:((nasıl katılabilirim:)sizinlede tanışmak isterim.sevgiler..

a. gizem dedi ki...

sedacım işindeki bu azmine bayılıyorum:)
tebrik ederim seni

leyya dedi ki...

:))izledim ben,evet heyecan belli oluyordu,ama bu tatlı heyecan değil mi ki bizi her an yepyeni ufukların arayışına yönlendiren:)şahsen ben çok seviyorum bu heyecanı ve size de gayet yakıştırdım.başarılar diliyorum.ah barjis chohan çok şekerdi gerçekten.

Assenol dedi ki...

Şekerim izledim ve valla gurur duydum seninle :) Artık bir imzalı fotoğrafından yollarsın bize de :)

Ayserose dedi ki...

Canım bu blogger toplantısına katılamadım.Ama herkesin blogundan kıskanarak okudum.Çok güzel bi organizasyon olmuş.KanalA daki programı ben izledim.Gayet iyi görünüyordun.Başarılarının devamını dilerim.

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Tebrik ederim canım.
Ben katıladığım için çok üzgünüm:(
ama birdaha buluşma olursa inş buluşuruz.
Sevgler;
Cadı kız..

BİRİ TESETTÜRDE MODA MI DEDİ :) dedi ki...

Sedacım tebrik ederim programa yetişemedim ama linkten izledim ilk defa çıkıyo olmana rağmen baya profesyonel görünüyodun canım o güzel toplantı içinde ayrıca teşekkürü borç bilirim kocaman öperim

Hande dedi ki...

Tebrikler canım, sende böyle çalışma azmi olduktan sonra biz senin başarılarını daha çok izleriz :))

SÜRPRİZ MUTFAK dedi ki...

Başarılarınızın devamını diliyorum. İyi yerlere geleceğiniz şüphesiz, programda çok ciciydi...

sedaca dedi ki...

yemyeşildeniz, çok teşekkürler, inşallah beraber gelirsiniz süper olur :)

otuzundansonra, hiiii utanırıımm :)) bir dahakini Pazar günü yapacağım, mutlaka görüşelim :) inşallah daha iyi olacak, hep desteğinizle...

sedaca dedi ki...

Yıldızım, canım kelebeğim, hemmen haber veriyorum ilk buluşma kesinleşince :) inşallah başarabiliyorumdur, çok uğraşıyorum didiniyorum...

srpbykylmzr, çok sevindim beğenmene, bana bi mail atar mısın ? seda.cetin@modanisa.com, çok isterim katılmanı,mutlaka haberleşelim :)

sedaca dedi ki...

a.gizemcim, hiç bitmesin bu azim :) beni ayakta tutan o..

leyacım, çok tatlıydı di mi yaa :)) nasıl sempatik, nasıl mütevazi.. evet heyecanlıydım gerçekten, ilkti benim için, ama sonrasında hissedilen duydu bir başka biliyor musun ? aynaya bakıp kendime göz kırptım :)

sedaca dedi ki...

aslıcıımm, öperim seni kocaman, çok teşekkürler :)

ayşegülcüm, keşke gelebilseydin :( ama bi dahakini Pazar günü yapacağım, belkiyorum :) çok çok teşekkür ederim güzel sözlerine

sedaca dedi ki...

Cadı Kızcım, gelemeyenler de gelse süper bomba bir ekip olurmuşuz :) enn kısa sürede yapıyorum bir Pazar :) mutlaka haberleşelim..

Biri tesettürde moda mı dedi, iyi ki geldin, çok sevindim seni tanıdığıma :) bir sonrakinde de mutlaka bekliyorum :)

sedaca dedi ki...

Handeciiimm, inşallah hep böyle devam eder :) iş delisiyim ben...

Sürpriz mutfak, yorum bana sürpriz oldu :) çookk teşekkürler :)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

ne güzel bir heyecan... kutlarım seni. çok güzel bir tecrübe olmuş.
sevgiler.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...