7 Ocak 2012 Cumartesi

Dondurma delisi ben L'era Fresca ile tanıştım...

Sadece blogdan ve twitter'dan tanıdığım arkadaşlarım var benim, yüzünü hiç görmediğim ama bazılarının neredeyse hayatını bildiğim arkadaşlarım :)



Geçen gün twitter'da cikciklerken sevgili Mehtap, Bebek'te buluşuyoruz sen de gel dedi, aaa dedim bir sürü yemek blogunun yanında ne işim var, ama dondurma sözcüğünü duyunca, oolleeyy ben de mi davetliyim dedim :)

Gel gör ki Çarşamba saat 13:00'de buluşma, işten nasıl kaçarım derken o gün saat 11:00'e Kapalıçarşı'da randevum olduğunu hatırladım. Görüşmeden sonra uğrarım dedim. Mesafe hesaplama özürlüsü ben nereden bileyim o kadar uzun süreceğini yolun... 14:00'de gittim L'era Fresca'ya.. Elbette garip oluyor, gün boyunca dır dır konuştuğun ama tanışmadığın insanları görünce :) ama sonra muhabbet sanaldaki kaldığı yerden devam ediyor. Mesela Cemile ile de tanıştım, evlerimiz çok yakın ama oraya kısmetmiş :) Oradaki herkes çok sevdim :) Yasemin Hanım da çok tatlı bir evsahibiydi..

Ben gittiğimde kızlar bir şeyler yemişti, nasıl da açım öğle yemeği yememişim, ama dedim sandviç falan yersem dondurma yiyemem, yazın her gün dondurma yemiş biri olarak bu anı kaçıramazdım. Ben en iyisi dondurma yiyeyim dedim vee dondurmalar geldi... 


Artık marketlerde satılan dondurmalar dondurma demiyorum. Anadolu Yakası'nda Yaşar Usta ne ise Avrupa Yakası'nda L'era Fresca o'dur benim için :) Meyveli dondurma delisi ben fıstıklı ile aşk yaşadım :) Neredeyse hepsinden tattım, damla sakızı sevmediğim için yemedim, tahinlide aklım kaldı, çilekli süperdi, bi ara soğuk çikolata yiyorum hissine kapıldığım kakaolu da öyle... Ben yemek blogu değilim, öyle gelişmiş bir damak tadım yoktur, mesela yemeği yerken içindeki baharatları tek tek sayamam, ama dondurmayı çok severim ve Yaşar Usta sağolsun çıtamı o kadar yükseltti ki artık dondurma meyveden mi yoksa meyve şurubundan mı üretilmiş hemen anlıyorum. L'era Fresca da gerçek meyve kullananlardan :)

Ama aç karnına abartmiiim, bir de midemi üşütmeyeyim diye durdum. Yoksa sınırsız yiyebilirdim :)

Bir sonraki gittiğimde yiyeceklerimi de not ettim, mesela bu waffle.. 

Sütlü içecekler bana göre değil ama sunumu pek hoşuma gitti bu kahvenin :)

Kısacası hem kızlarla tanıştım hem de şahane bir dondurmacı keşfetmiş oldum. En erken ben kalkmak zorunda kaldım çünkü işe geri döndüm...

Ağzımda nefis dondurma tadı ile işe dönmek zor oldu ama...

7 yorum:

Mr_TD dedi ki...

anlasilan olay kopmus orda :)

Unknown dedi ki...

Seda inanılmaz gzl gözüküyo böyle nasl cnm çekti anlatamam yanii:) Afiyet olsun hepinizeee !!!! Love!

Bellek Kutusu dedi ki...

Dondurmaya ben de hiç dayanamıyorum:)

Unknown dedi ki...

arada yapılan kaçamaklar tatlı olur zaten herkes de çok hoş görünüyor
sevgiler

yıldız dedi ki...

aaah ahhh dondurmalar bir harikaa:)

ben de çok severim:)

SeneminYemekleri dedi ki...

kendi adıma bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü .Sohbet şahane dondurma bahane oldu :)

Tanya's dedi ki...

Süpper olmuş, burası caddebostanda da var:))) hani lazım olursa diye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...