29 Ocak 2012 Pazar

geçen akşam...

çookk keyifliydi...

son günlerde acayip keyifli zamanlar geçirmeye başladım. daha doğrusu kendime zaman ayırmaya karar verdiğimden beri...
arkadaşlarımla buluşuyorum, gece dışarıya çıkıyorum, e-mail ve telefon iletişiminin dışına çıktım, ne iyi ettim...

cuma akşamı uzuunn zamandır görmediğim bir arkadaşıma gittim. Burcu'ya.. Keyifle yedik, içtik.. ona dair bir sürü yeni şey öğrendim. ilklerin olduğu yepyeni şeyler.. çok güzel bir evi var, bayıldım. gene hayal ettim benim de böyle evim olsa diye.. ısıtması bile süperdi, tavandan yüzüne üfleyen sıcak :) mutfakta küçük masada şahane manzara karşısında oturup güzelim karı izlerken yukarıdan gelen sıcak hava :) masa başında lak lak ederken hemen aklımdan geçti, ben de tek başıma böyle bir evde yaşasam, mis gibi mumlar koksa, pencereler yere kadar olsa..

neyse, daha fazla vakit geçirmek isteyeceğim bir gece yüzümde bir gülümsemeyle bitti, kar kıyamet ben Lale'ye gittim kalmaya. Bu fotoğraf giderken Zincirlikuyu'da çektiğim, eyvah kar başladı fotosu..
Kar kıyamet diyorum ama bayılıyorum kara.. hatta o akşam düşmüş bile olabilirim karda kayıp :) sere serpe şööyyleee.. hatta güvenliğe rezil bile olmuş olabilirim :)
Artık nasıl sıktıysam kendimi yürürken hala kemiklerim, kaslarım ağrıyor. hani nasıldı o koşarken sakız çiğneyemeyenler mi vardı ? ben de karda yürürken sakız çiğneyemiyorum. yanağımı ısırıyorum hep, diş izi var iyi mi ? Bi de bu kar sayesinde cildim mahvoldu. O kadar soğuk ki dışarısı, hani deyim yerindeyse kesiyo, krem adına ne bulduysam sürdüm yüzüme, eh iyi geldi sayılır..

ne garip bi yazı oldu di mi ?
Ama evet ben de bir garip davranıyorum son dönemde, Fenerbahçe'nin yeni transferi Sow geldiğinde Burak'ı arayıp Kadıköy Boğası olsun mu bunun lakabı diye sormuşluğum var, cevap olarak sadece güldü ve kapattı telefonu :)

oradan oraya atladım..
olsun, ben okuyunca anlarım gene :)
hihih

4 yorum:

yıldız dedi ki...

bir kere sen postuna o güzel cümle ile başlarken ben de okumaya başlarken maşallah maşallah hep böyle olsun dedim;)


ehh şubata da biz bir buluşma ayarlayalım;)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Paylaşıma çok teşekkürlerr..Çok güzel bir paylaşım..sevgilerrrr...

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Ohhh miss gezmelerin yarasın;)
11 şubattada bendesin unutma;)

Deniz dedi ki...

beybi kuantumunu doğru yap, tek başıma deme ;- )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...