18 Ocak 2012 Çarşamba

Van İçin Örüyoruz dedik...

Ve ördük :)
yani annem ördü...
bence çok zor örgü örmek,başlayayım dedim aman Allahım, saatlerce klavyede yazı yazsam o kadar açımazdı parmaklarım, kasıldı resmen :)
annem bakmadan örüyo, yani hem dizi izleyip hem örgü örebiliyor.. belki bu çok basit bir şey ama benim için değil arkadaş. yani ben öremiyorum ama örülmesi için tüümm desteği veriyorum.

Sevgili Alev sağolsun bizi organize etti, sevgili Özlem de bizzat Van'da olduğu ve dağıttığı için ay kayboldu mu, gitti mi, yandı bitti kül oldu mu derdi yaşamadan ördüklerimizin ulaşacağına emin olduk..

Daha önce yani deprem daha çok yeniyken annem, örgü yetişmez deyip polar kumaştan bir sürü atkı yapmıştı 1 günde, onları göndermiştik. Şimdi ise tamam madem vakit var örerim dedi.

Ben de örecektim ama zaten eve gece yarısı gidiyorum, bir de çok yavaş örüyorum, en iyisi ben sana ip sponsoru olayım dedim :) 

Bu arada detaylı bilgiyi vanicinoruyoruz.com dan alabilirsiniz.

Ayrıca Kartopu sponsor oldu ve Doğa Koleji gönderim konusunda yardımcı oluyor. Kartopu yünleri seri şekilde, hızlı ve çok örecek gruplara gönderiyor öncelikle, mesela yakın zamanda Van'daki kadınlara gönderilecekmiş örmeleri için.

veee bizim örgüler de bitti.. aslında annem hala örmeye devam ediyor ama ben sabırsızlandım hadi gönderelim dedim :) Ben bunları bana en yakın Doğa Koleji Rehberlik Servisi adına "Van İçin Örüyoruz" notu ile kargoladım. Fotoğrafı da Modanisa stüdyosunda çektirdim :) bi dakka çok önemli bir fotoğraf bu diyerek çekimin ortasına dalıp, minik minik bereleri bir güzel dizdim :) böyle olmadı şöyle koyalım deyip İlknur'u delirttim.

bunu okuyan canııımmm blog arkadaşım, bir bere yahu ufacık tefecik bir bere, düşünsene oradaki minik kafayı nasıl mutlu edecek :)

hadi örmeye ne dersin ?

6 yorum:

Deniz dedi ki...

vay ne güzel bi şeymiş

pelin dedi ki...

güzel düşünmüşsünüz her şey van için.

SEVECEN dedi ki...

hımmm hemen araştıracağım aslında duymuştum ama detayları bilmiyordum,annenin ellerine sağlık

sedaca dedi ki...

Denizcim çok güzel de örmek bana göre değilmiş :) annem de diyor ki çocukken örüyordun şimdi mi yapamayacaksın. yok yahu parmaklasım kasıldı :))

Pelincim, düşünenlerin yüreğine sağlık, Alev sayesinde oldu hep.. :)

Sevecen, örmeyi biliyorsan süper olur :) merak ederim haber et bana olur mu :)

ilknur dedi ki...

bunları çekmek çok keyifliydi ama :)

Girls On Blog dedi ki...

Bravo size...can-ı gönülden tebrik ediyorum emegi geçen herkesi:)

sevgiler Sedacım..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...