29 Şubat 2012 Çarşamba

Modanisa Blogger Buluşması

Daha doğrusu Modanisa Moda Sohbetleri :)

Pazar günü Modanisa evsahipliğinde blogger hanımlarla buluştuk. Benim organize ettiğim buluşmada çoookkk keyifli zaman geçirdik :)

Baştan endişelerim vardı ne yalan söyleyeyim. Kolay değil böyle kalabalık bir organizasyonu yapmak. Gelirler mi ? Mutlu olurlar mı ? Hay Allah ya birbirini tanımıyorsa kimse gibi bin tane soru vardı kafamda.Sağolsun 2 tane güzel insan bana yardım etti bu organizasyonda. Kim gelecek kim gelmeyecek gelen maillere bile bakamadığım için, ucunu kaçırırdım yoksa..

Cumartesi günü yeni sezon fotoğraf çekimleri vardı. O kadar yorgundum ki Pazar günü erkenden uyandığımda. Amaa günün sonunda ne yorgunluk ne birşey kaldı :)

Ortaköy Gloria Jeans Cafe'de buluştuk canım blogger arkadaşlarımla. Her biri birbirinden şık hanımlar ve güzel cıvıltıları doldurdu bulunduğumuz katı. Herkesin yüzünde bir gülümseme, güzel muhabbetler sohbetler olunca ben daha da çok mutlu oldum :) Benim kıyafetim sevgili Aybike'nin tasarımıydı. Bir sürü iltifat aldım. Buradan da tekrar teşekkür edeyim Aybikecim, kıvranıyordum ne giyeceğim diye :)

Armine'nin baş tasarımcısı Güler hanım da beni kırmayarak geldi, misafirimiz oldu. Tesettür giyimi, sıkıntılarını,istekleri her şeyi söyledik, o da yanıtladı, yorumladı.

Kızlara davet mailini gönderdiğimde bir sürprizim var demiştim. Zaman Gazetesi'nden Sevinç Hanım idi sürprizim :) Kızlar çok şaşırdı ilk açıkladığımda :) büyük ihtimal hafta sonu ekte toplantımız yer bulacak.

Akşam olduğunda mekandan en son ben ayrıldım. O kadar mutluydum ki Ortaköy sokaklarında yüzümde bir gülümseme yürüdüm durdum... Kendi kendime aferin de dedim..

Çok seviyorum ben işimi, Modanisa'yı.. Biliyorum çok çalışıyorum, bilerek çok çalışıyorum. Yoruluyorum evet ama inanıyorum ki çok daha güzel olacak her şey..

Şimdilik fotoğraflar yok, daha sonra detaylıca çok daha fazla fotoğraf ekleyeceğim. Kimseyi birbirinden ayıramıyorum, hepsini o kadar çok sevdim/seviyorum ki, hangi fotoğrafı eklesem şaşırdım :) Bu arada gelen kızların hepsi tesettürlüydü bir tek ben açıktım. Hiç kimsenin bana sen açıksın diye baktığını, davrandığını görmedim/hissetmedim. Bu ayrımı yapan bizlermişiz onu anladım. Hepsi beni kucakladı. Şükrettim o akşam etrafımda böyle kalbi güzel insanlar var diye :)

Hep söylüyorum, güzel günler bizi bekler :)

Koş Seda koş...

17 yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

yaaa ben gelemiyorum yawww :(( ama gelseydim ben de çok memnun kalırdım kesin, ellerine sağlık. inşallah birdahakine bebiş biraz daha büyürde ben de gelirim :) sevgiler

Mor Menekşe dedi ki...

Evet bazı takip ettiğim bloglarda bolca gördüm sizleri :) Çok güzel bir buluşma olmuş , kırmızı çokk yakışmış ayrıca ;)
Böyle güzel blogger buluşlmalarına katılmayı çok isterdim :(

zühra dedi ki...

Hep biraraya gelmeniz ne kadar hoş olmuş. Bir de ben sizin elbisenizin rengine vuruldum. Lütfenn boydan bir resim koyarmısınız.

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

sedacım blogları takip ediyorum blogerların ortak düşünceleri senin güler yüzün hoş sohbetin ve iyi ev sahipliği yaptığındı.bana da hem ilkaycım senin mailini gönderdi hem de o yoğunlukta sen göndermişsin.işlerimin yoğunluğundan ne mailinizle ilgilenebildim nede gelebildim :( birdahakine muhakkak gelmek istiyorum.Allahtan bir mani çıkmazsa..

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba blogun ilgimi çekti ve seni hemen izlemey aldım...
bizim haberimiz yoktu bu davetten üzüldük :((
sevgiler...
banada beklerim...

Swotpisces dedi ki...

bloglardan takip ettik toplantınızı, İstanbul da olsaydım ben de isterdim katılmayı...

Kucuk kızın kucuk kızı Serra dedi ki...

merhb seda hanım blogculardan okuduğum kadarıyla güzel bır hafta sonuymuş ben kuşadasında yaşadığım için bu tarz toplantılar her ne kadar bizim için faydalı olsada katılamam.yada siz adaya gelırsenız biz sizi ağırlarız değil mi..

maral dedi ki...

ben de orda olmayı çok isterdim :(

delfina dedi ki...

hemen seni telefondan arayıp tebrik etmek istedim, sedacim bu güzel günlerin,azim ve başarı dolu modanisa hayatınla gurur duyuyorum. Gazetede üstteki bloggerlarda seni göremeyince önce buruk oldu içim,sonra aşağıya bir kaydım ki sennnn... Canımsin sen,öptüm

çitlembik dedi ki...

Cok guzelsiiinnnnnn :) veveveve cok kiskandim :)))

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

Seda hanım bu buluşmalara katılmak isityorum ama herhangi bir şart vs varmı nasıl haberdar olunur bilgilendirebilir misiniz?

PATULYA dedi ki...

bloglarda hep buluşma postu çok güzel keyifle okuyorum...
http://beyazduslerim.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Çok hoşsunuz :)
Kırmızı insana bu kadar mı yakışır:)
Ne çok isterdim böyle buluşmalara katılmak..
Nasip kısmet artık:)

aybike şimşek dedi ki...

canımmm benim.içinin güzelliği gözlerindeki ışıltı olmuş! Çalışıyorsun ve başarıyorsun! Allah yanında olsun cnm. Elbisemi çok güzele taşıdın. Asıl o özel günde beni tercih ettiğin için ben sana teşşekkür ederim =) Sıradaki toplantıyı iple çekiyoruz...

Tasarim Atölyesi dedi ki...

Gazete aracılığıyla tanıdım sizi ve cok memnun oldum.yeni marka oluşumunda taze bı firmayiz (yeni bi soluk olucaz insAllah tesettur giyimde) siteniz icin ayrıca görüşüp tanışmak isterim Seda Hanim.
İzmir'den sevgiler..bloğuma beklerim;)

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba
siiz izlemeye aldım...
sevgiler...
banada beklerim...

rengarenkli dedi ki...

çook güzel olmuş buluşmanız. hem gazetelerden hemde bloglardan öğrendik herşeyi. umarım bu buluşmalar devam eder ve sizde biz tesettürlü bayanların istek ve beklenttilerine tercüman oolmaya devam edersiniz.
sevgiler..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...