22 Kasım 2012 Perşembe

biraz havaya girsek iyi olur di mi ?

Şubat'ın ilk haftası evlenelim diyoruz ama bir o kadar rahatız...
takvime bakmıyoruz galiba ondan...

ortada hiçbir şey yokken ben madem Şubat'ın ilk haftası evleneceğiz, o tarihlere uyan Roma uçak biletlerine bakayım diyen benim evet :)

neyse önce evden başlayalım bari dedik :)
bir ev hayal ettim hep, hatta burada da bahsettim, bahçesi olsun, çime basayım, bahçede oturalım keyif yapalım diye...

bu önceki yazıda bahsettiğim evin sahibi arkadaşımın yönlendirmesiyle onun emlakçısına gittik, daha doğrusu biz sadece mesafelere bakmaya keşfe gitmiştik. Ben Çekmeköy'ü çok istiyorum, orada bazı siteler var beğendiğim, benim işime, Engin'in işine mesafeler nasıl diye Pazar günü arabayla tura çıktık.. Görmek istediğim siteye elimizi kolumuzu sallayarak giremediğimiz için, Ayşegül'ü aradım. O da emlakçı bulunduğunuz yere çok yakın bir uğrayın, belki oradadır dedi.. ta-taaamm adam orada :) Engin arabada beklerken ben bir çırpıda istediğim evi anlattım :) emlakçı da hıımm 1 tane var aslında dedi, gözlerim ışıldadı anında... 


Adamı da aldık siteye gittik, evi gezdik, bir sürü fotoğraf çektim, taammm anlattığım gibi, bahçe katı, kocaman bir bahçesi var, yeşiilll yemyeşil :) ev de istediğimiz büyüklükte (kocaman ev istemiyorum) bütçe olarak gene tahmin ettiğimiz seviyelerde.. Ayrıca ulaşımı da çok kolay..

amaa sevgilim, tamam beğendim ama ilk baktığımız eve atlamayalım, biraz daha bakalım dedi :( peki dedim, diretirsem ters tepecek biliyorum...

şimdi o yok, Fenerinin peşinden Marsilya'ya gitti, ben ne yaptım ? Emlakçıyı aradım, nişanlım yurtdışında o yüzden bu hafta sonuçlandıramadık, büyük ölçüde o ev olacak ama Pazartesi günü gelelim diğer evlere de bakalım, siz o güne kadar o evi opsiyonlar mısınız, kimseye vermeyin dedim :) adam da tamam dedi hihihh

Bakalım çok istediğim, hayalini kurduğum, çok dua ettiğim gibi bir evimiz olacak mı ? 

8 yorum:

aysıyan dedi ki...

Rabbim inşalllah gönlüne göre içine sinen bir yuva nasip etsin... bizde 2 aydır yenı yuvamızdayız:) gezip dolaşmadık yer bırakmadık kaç ev önümüzden uçup gitti sonuç :) tamda istediğim gibi bir yer bi anda karşımıza çıkıverdi :)

mughetto dedi ki...

canım harika gözüküyor bayıldım :) Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

S&A dedi ki...

O BOL ÇEKTİĞİN FOTOĞRAFLARI Bİ GÖRSEYDİK ÇOK MERAK ETTİM ŞİMDİ :)

Aslı dedi ki...

Hayırlısı olsun inşallah :) Nasıl bir eviniz olursa olsun mutlu huzurlu bir yuvanız olsun!

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Benim de özellikle Rüzgar'dan sonra hayalim bir bahçe katı. Verandada keyif yapayım, Rüzgar çimenlerde babasıyla top oynasın istiyorum. Bakalım:) İnşallah senin hayalin en kısa zamanda gerçek olsun! Merak ettim ben de fotoları. Hatta olursa ve siteden memnun kalırsan detayları da öğrenmek isterim Sedacım:) Kolaylıklar diliyorum size;) Öperiz;)

Sibelbek dedi ki...

Allah gönlüne göre versin canım :)

sedaca dedi ki...

Ayşenurcum, ne güzel, mutlu huzurlu yaşayın inşallah yeni yuvanızda :)

Amin Mügecim :) ben de bayıldıımm..

Selcencim, inşallah olursa güzel güzel çeker koyarım :) yoksa çektiğim fotolar emlakçıdan hallice :) anneme göstermek için çektim yamuk yumuk :)

sedaca dedi ki...

Amin Aslıcım, en önemlisi o.. koşa koşa gideceğim bir yuvamız olsun...

Ayy Seblacım bakarsın komşu oluruz :) Sinpaş Aqua City bizim baktığımız site, bi gözat istersen :)

İnşallah Sibelcim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...