3 Kasım 2010 Çarşamba

Midpoint'i seviyorum...

taktım mı takarım ben :)
ilk gittiğim günden ber çok seviyorum bu mekanı, neredeyse her şubesine gittim

Bilun'a gitmeden önce bir yemek yiyelim dedik Burak ile.. Galata'ya gideceğiz, yakın olduğu için Beyoğlu Midpoint'e gidelim dedik..

dedim ya oldum olası çok severim burayı, ben kırmızı et yemem, annemin yaptığı köfte dışında ağzıma sürmem, bir gün yanlışlıkla tavuk yerine midpoint burger sipariş verince hadi yiyeyim bari demiştim, o gün bu gündür sadece onu yiyorum gidince (yemem lazım, fena unutkan oldum) :) salatam da booll maydanozlu olsun (etin kokusunu/tadını kısmen bastırıyor) diyorum, ki ne sipariş verirseniz aynen öyle yapıyorlar, servis kalitesini söylemeye gerek var mı bilmem, çok seviyorlar herhalde işlerini..

yan masaların verdiği sipariş gelince o yemekler mis gibi kokuyor, personel sonn derece güleryüzlü, hiç bir ayrıntıyı atlamıyorlar, hatta böyle neredeyse 15 dakikada bir Yumoş'un spreyleri varya, genellikle çamaşır üzerine sıkılandan, ondan sıkıyorlar oradaki bitki grubunun üzerine.. ayrı bir şahane koku yayılıyor..

neyse çok reklamını yaptım, bedava yemek falan yemiş değilim, bilakis 2 kişi 60 TL civarı hesap ödedik :)) çok pahalı mı bilmem, bence fiyatlar çok çok abartı değil.. ödedik ama menüleri devasa olduğu için çok doyurucuydu.. hele benim salatamın üzerindeki maydanozlar o kadar güzeldi ki,böyle bodur bodur boyları, sanki az önce koparılıp getirilmişler gibiydi :) Burak fajita yedi, o da çok beğendi..

bi de biz sadece yemek yemiyoruz Burak ile böyle buluştuğumuzda, sürekli dedikodu yapıyoruz, bu dedikodulardan, eleştirilerden herkes nasibini alıyor, ama çook gülüyoruz o kesin :))

8 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

kesinlikle porsiyonları oldukça doyurucu bir yer ortamını bende seviyorum :))

nehircce dedi ki...

Katılıyorum bende sana,biz şirket yemeklerini orada düzenliyoruz.Herkes çok beğeniyor.Servisleri de gerçekten çok düzgün.

Işıl dedi ki...

afıyet olsun

nehirineylemleri dedi ki...

Biz de midpointcilerdeniz, kids menüler de çok iyi.

paNDuf dedi ki...

Afiyet şeker olsun..
paNDuf

Adsız dedi ki...

Aslinda ben yorumumu gitmekle ilgili yaziniza yapacaktim. ama orada yorum linki goremeyince buraya yaziyorum. Birakin gitsin. Yillar once benzer bir tecrube yasadim. Kendimce hep birseyleri duzeltmeye calistim. ama o bir kere gitmeye karar vermis ya ben uzerine gittikce hersey cok daa kotu oluyordu. Ama gozum o kadar kördü ki kendimce onun yerine de onu haklı çıkaracak sebepler buluyordum. Zor bir donemdi. İnsan biraz şuurunu kaybediyor. Sonra birden nasıl olduysa silkinip kendime geldim. Bırak nasıl istiyorsa öyle yapsın dedim. Döndüm arkaı gittim. Bu durumda 2 şey oluyor. Ya onun için hala ne kadar degerli oldugunuzu fark ediyor. Ya da umru olmuyor. 2 durumda da siz kazaniyorsunuz. O yuzden birakin gitsin.

Asortik Krep dedi ki...

Yukarıdaki adsız yoruma katılıyorum..

MODA GEZGİNİ dedi ki...

dün dünde kaldı cancağızım.bugün yeni şeyler söylemek lazım.MEVLANA nın dedği gibi gidenide tutamazsın ki:)Afiyet olsun şekeri bal olsun:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...