4 Aralık 2011 Pazar

Bir düğün daha...


Canım arkadaşım Hasan evlendi dün akşam..
Çookkk güzel bir düğündü. Daha önce Onur ve Dilek o mekanda evlenmişlerdi ve çok sevmiştim orayı. Bridge'deydi düğün. Nakkaştepe'de.. 


Olaylı bir hazırlanmam var. Twitter'da an be an yazdım :) Bizim ofis Altunizade'de. Cumartesi gününe saat 16:00'ya iş görüşmesi alan ben saat 17:30'da hala ofisteydim. Düğün 19:00'da başlayacak. Bu saate kadar ne kuaföre gitmişim ne bir şey.. Allahtan yakın kuaför, hemen bi fön çektirdim tekrar ofise geldim, ofiste kimseyok tabi bu saatte.. İyi güzel giyindim, giyindim de elbisemin arkasındaki fermuarı kim çekecek ? hani böyle bir yerde 2 kat dikiş olur ya kalır orada fermuar, güçlü çekmek gerekir, ne gücü kolum nasıl dönsün arkaya ? Neyse boyandım ettim, fermuar yarım açık, çakma kürk etolümü de sardım çıktım. O kadar çok eşyam var ki, ofisteki küçük valize doldurdum, eteklerim yerleri süpüre süpüre çıktım ofisten.. Bi yandan diyorum ki güvenlikten rica etsem şu fermuarımı çekse :) Ne ayıp olurdu :) 

Mekana geldim, uzun elbisem ve kürk etolümle beni gören Pınar gülme krizine girdi, ne bu kılık diye, ben çok beğendim, hıh.. Eniştem de beğendi... :)

Çok güzel bir düğündü, sahipleri gibi zarif.. Temsili nikah çok komikti. Kerem zaten komik ötesiydi, bu arada Kerem beni affetmiş :)

Elbisem her zaman kurtarıcım olan siyah uzun elbisem, hatta biraz kuyruğu da var. Çok seviyorum onu.. Çok komik bir fiyata almıştım. Bir sürü düğünde de giydim :) Etolü Osmanbey'den aldım. 30 tl, ucuz geldi bana. Hatta elbet lazım olur diye hem siyahını aldım hem kremini.. saçlarım da uzamış, modeli falan kalmamış..

Neyse fazla fotoğraflı, fazlaca da megaloman bir post oldu..

Enise ve Hasan çookk mutlu olsunlar inşallah.. :)

15 yorum:

Unknown dedi ki...

her halin ile eminim şık olmuşsundur:))

Limon çiçekleri dedi ki...

Harika görünüyorsun canım...bazen benim düştüğüm panik haller ve dar zamanlarım geldi aklıma,gülümsedim...Yeni çiftede ömür boyu mutluluklar..

sedaca dedi ki...

çookk teşekkür ederim:))

limon çiçekleri, kafam o kadar karışıktı ki hiç panik yapamadım :)

Bellek Kutusu dedi ki...

Fıstık gibi olmussun daha ne olsun:)

sedaca dedi ki...

sağol canım kutucum :)

İnci Yemek dedi ki...

Gecenin yıldızı sen olmuşsundur eminim canım:)çok güzel olmuşsun Allah nazarlardan saklasın seni...
kocaman öpüyorum..

Sıla Yılmaz dedi ki...

Fermuara noldu :))

sedaca dedi ki...

İnci ablacım çok teşekkür ederim :) şımardım :))


Sılacım, yarısına kadar çektim fermuarı öyle gittim, mekana girer girmez Pınar'ı tuvalete götürdüm çekiştire çekiştire, hallettik orada :))

Sıla Yılmaz dedi ki...

Güvenlikten sonra konu kapanmış.. sen delisindir, acaba mı dedim? :)))

annesiningülü dedi ki...

ne kadar gül yüzlüsün :D
nazar değmesin ;)

sedaca dedi ki...

Valla ne yalan söyliim beni tanımışsın, güvenlik Mehmet abi olsa rica edebilirdim, "kız Allah cezanı vermesin" deyip yardım ederdi. Ama çok cool bir çocuk var, isteyemedim ondan :)

Bahaarrr teşekkür ederim :) bak bunu yazarken de gülüyorum :)

a. gizem dedi ki...

cok guzel olmuşsunnn zaten twitter dan da sormuştum :)

zühra dedi ki...

Bence çok şık ve hoş olmuşsunuz

Unknown dedi ki...

gayet güzel ve şıksın bence :) mutlu olsun arkadaşların hep darısı da hem senin hem benim başıma (amin) :)) sevgiler güzel haftalar canım...

Serra dedi ki...

Çok tatlı görünüyorsun, maşallah! :)
Bridge güzeldir, benim nişanım da orada olmuştu. Hoş vakit geçirmiş olmana sevindim.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...