24 Eylül 2009 Perşembe

oyuncaklar...


Günlerdir yazmaya çalıştım aslında ama, bağlantılar sayesinde pek mümkün olmadı…
Sevgili Emine’nin bahsettiği ve sevgili Elçin’in hadi diye herkesi deyim yerindeyse dürtüklediği bir şey oldu, detaylar kızların bloglarında, bi daha bi daha yazmayayım ama bu desteğe ben de kayıtsız kalamadım, aslında kararsızım yazsam mı yazmasam mı diye ama yayınlamam eleştiri yorumlarını, yazıyorum :)
Hani ben Lösev’den bahsettim ya bu yazımda, ona bazı yorumlar geldi hem yapılan iyilik söylenmez diyorsun hem de yazıyorsun, sizin ki de blog yazıyla dolsun çabası diye… Çok üzülmedim aslında, çünkü benim buraya yazmamdaki tek amacım hakkımda da belirttiğim gibi “Yaşadıklarımı, duygularımı, düşüncelerimi, hissettiklerimi bir yere not edeyim dedim, buradayım” bu kadar, ne moda bloguyum ne mesleki yazılar içeren bir blogum. Neyse takılmadım diyorum ama bundan sonra dikkatli olurum dedim kendi kendime..
Bu hastanedeki yavrulara da oyuncak gönderdik, gönderdik diyorum çünkü oyuncaklar Pınar'ın, kolileyen annem, arada da ben :) Pınar’ın kolilerce oyuncağı var evde, hani şu kepçe ile peluş oyuncaklar kazanılan makineler var ya onlardan kazandığı, annem delirmişti nereye koyacağım ben bunları diye, bu da üşenmeyip hepsini şeffaf poşetlere koyup kolilemişti. ben evde bahsedince annem hemen atladı bu fikre hadi pınara sor gönderelim dedi, Pınar da ok deyince gönderdik hepsini İzmir’e. Doktordan da onay aldıktan sonra ama, tüylü oyuncaklar tedavi süresince belki yasaktır dedik ama değilmiş. Fotoğraf çekmeyi çok isterdim ama dedim ya yazmaya bile çekiniyorum o yüzden fotoğraf falan çekmedim…
Ulaşıp ulaşmadığını da bilmiyorum henüz..
Ama yine de böyle birşey yaptığımız için çok mutluyduk, o dediğim hafifliği hissettim yine :)
Sebep olduğun için teşekkürler Emine...

10 yorum:

Pınar Çetin dedi ki...

ay sinir olurum böyle tiplere.kendileri sütten çıkmış ak kaşık olurlar.. biz böyle yaparızz ben böyle bilirimmm... ves veseden başka bişey değil... çok biliyorlarrr çoookkk...

bu tipler adam akılııl yardım yapsalar memleketimde aç çocuk kalmazdı. HERKES HADDİNİ BİLSİN HİZAYA GELSİN...

O yorumları yazanlar. Kızdırmayın beni!

sedaca dedi ki...

hahahah
deliiii
sinirlenme :)
hayır yani bi de bana diyo maksat blog yazıyla dolsun diye yazıyormuşum :)

Pınar Çetin dedi ki...

okuma ve algılama özürü var sanırsam vatandaşın.. haa birde hesap!
önce haftalık yok yok aylık post sayına bi baksa.. hadi onuda geçtim, post ortalamasını bile hesaplayamayan zavallı diyelim en iyisi..

çok bilmiş şahıs.. İstatistik 0! Otur!

Sıla Yılmaz dedi ki...

utanmasa yazacak konu bulamıyorsun o yüzden yardım ediyorsun diyeceklermiş :)

Sibelbek dedi ki...

onlara neymiş! blog doldurmak için yazsan ne olurmuş? senin burda yazman o kişiye bak ben sana bunu yaptım demek değilki! gidip iyilik yaptığın insana söylersen ayıp olur, öyle değil mi? ayrıca, aynen Pınar'ın dediği gibi, kendileri çok mu mükemmelmişte seni beğenmemişler! asıl onlar kendilerindeki boşluğu doldurmaya çalışıyorlar da farkında diiller... hey haspamlar hey!!! :P

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

sedacım ellerine ulaşmış kolin :)

çok teşekkürler bir kez daha

çok öpüyorum seni,kardeşini ve sevgili anneni :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Pınar,
Öncelikle sana,sonra bize desteğini esirgemeyen Sevgili Pınar'a ve saygılarımı sunduğum annene ne kadar teşekkür etsem azdır.
Büyük bir yüreklilik gösterdiniz.
Tekrar teşekkür ederim.
İzmir'den kucak dolusu
Sevgiler...

sedaca dedi ki...

siniri burnunun ucunda kardeşim, ben sinirlenmedim bu kadar :) baksana 1 yıl olmuş blog yazmaya başlayalı, bırak post sayımı yazdığım şeylere bir bak, hep kendimle ilgili şeyler, çoğu insan anlamaz bile ne demek istediğimi çünkü ben onu kendime not etmişimdir, hatırlarım, bak buna kırılmışım/sevinmişim o zaman diye, öyle bir amacım olsa fw gelen yazıları falan koyarım buraya sayfa sayfa :)

iyi ki örtmen olmamışsın sen

sedaca dedi ki...

siucum, çok güldüm yazdığına, evet ben yardımları hep bu yüzden yaparım zaten :)))

Tibetin anneciği, ay ne doğru dedin, hem ben yaptığım insanlara söylemiyorum, hem de gerçekten kendilerindeki boşluğu dolduruyor bu tipler, bu hiç aklıma gelmemişti

sedaca dedi ki...

Elçincim, olleeyyy :) inşallah beğenmişlerdir, sevinmişlerdir :) biz de seni çok öpüyoruz

Eminecim, asıl bizden teşekkür sana en kocamanından, annem hemşireleri pek sever, bi de iyi anlaşır ki sorma, sen ne kadar aferin aldın ondan bi bilsen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...