27 Temmuz 2010 Salı

Rumelikavağı'nda bir yemek

Cuma akşamı Rumelikavağı'na yemeğe gittik, Engin diliyle Kavak'a.. Sevgili Çağla davet etti bizi, hani Gülden ve İbrahim'in düğünündeki ekip çok eğlenmişti ya, devamı olsun dedi Çağla, atladık tabiki bu davete :)
.
vapur da varmış Kavak'a, ben işyerlerimiz yakın diye Gülden ve İbrahim ile buluştum, Eminönü'nden vapura bindik, Engin ise Beşiktaş'tan... Vapura yetşimemiz ve binmemiz o kadar olaylıydı ki, az daha biz banklarda otururken tek vapur olan 18:10 vapuruna el sallayacaktık, kalkışa 1 dakika kala bindik o kadar diyeyim...
.
sevgilim de bindi aynı vapura Beşiktaş'tan, oohh püfür püfür gittik :) biraz yapış yapış olduk ama... hatta saçlarım da tuz ve nemden keçe gibi olmuş olabilir..
napalım...
.
biz mekana erkenden gittik tabi, bizden sonra geldi insanlar vee muhabbet başladı.... o kadar güzel geçti ki... bazen birbirimizi uyarmak zorunda kaldık yan masalarda müşteriler var yavaş gülün biraz diye :) zavallı sevgilimin, masada evli olan 2 arkadaşının ortasına düşmesi ve onlar tarafında sıkıştırılması geceye dair hatırladığım en komik anlardan biri..
.
aa nereye gittik ? metin balık'tı gittiğimiz yerin adı, Çağla'nın şeker mi şeker babası Mehmet amca o kadar güzel ağırladı ki bizi :)
.
.
bi de farkettim kavak çok yeşil, yemyeşil...
İstanbul'da olup böyle müzikli, balıklı, keyifli bir akşam istendiğinde Rumelikavağı en iyi alternatiflerden biri...
bi de Mehmet amcaya biz Fenerbahçeliyiz demek torpilin sihirli sözcüğü :)

1 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Canım benim ne güzel çıkmışsınız resimde:) Masadakilerde gözüm kaldı ayrıca:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...