3 Ocak 2010 Pazar

tatil moduna çabuk girdim


ama yarın itibariyle çıkıyorum galiba :)
yılbaşı akşamı annem ve babamla evdeydik, şirketten eşyalarımı toplayıp geldim, herkesle vedalaştım, benim bu tür vedalarım pek duygusal olmaz, hiç ağlayıp zırlamam, güle oynaya vedalaşırım herkesle yine öyle oldu, ama o kadar çok eşyam vardı ki nasıl yerleştiysem... kocaman ikea poşedi yetmedi :)

pınar ve burak davet ettiler ama gitmedim, annemle babamı yalnız bırakmayayım dedim, yemek yedik bir güzel, ben yemekte iş ile ilgili son durumu anlattım, biraz tedirgin gözüktüler gözüme :) rahatladılar, sohbet muhabbet saate bir baktım 23:58 ay ay ay diye fırladım yerimden, kırmızı donumu giymeye :) giydim ve bütün dileklerimi sıraladım :) nar patlatamadım, oldu canım dedi annem her tarafı kıpkırmızı yap, zaten yok evde nar dedi...

cuma akşamı da sevgilim, Gülden ve İbrahim ile sinemaya gittik, yahşi batı'ya, yazacağım izlenimlerimi, daha tiyatroyu yazmadım, gelen bir sürü hediyem var onları yazmadım, hepsini yazıcam sırayla...

cumartesi evdeydim, miskin miskin kalktım, yok dedim çalışmaya alışmış bünye cumartesi günü şaşırdı :) pınarlara gideceğim, hazırlanmaya başladım, giderken sevgiliye de uğradım, biraz tatsızlık yaşadık ama yeni yılda tartışmasak olmazdı açılışı yaptık dedim kendi kendime, biraz erken oldu ama..
neyse hallettik/halledeceğiz bi şekilde, o benim vazgeçilmezim..

gittim şakarcan çiftine, evlatlıkları emrah'da geldi :) ne zaman gitsem orada, yakında nüfuslarına alacaklarmış öyle dediler :) bi güzel yemek yedik, vok tavada yapılan tavuk sote ve makarna, şahaneydi.. makarnayı beğenmeyenler olduysa da ben beğendim
bu arada rejimde 1 ayı geride bıraktım veeee 4 kilo vermişim :)) tabi bunun şerefine tayt giydim hemen :))

evde mi otursak dışarıda çay mi içsek derken kendimizi caddede bulduk, mis gibi kahvelerimizi içtik, kalkmamıza yakın bir yağmur başladı, nasıl güzel yağıyor ama :) atladık arabaya eve geldik, emrah yok eve gideyim dese de hadi yaa oturacağız biz daha diye ikna ettik o da geldi yukarı :)) çok eğleniyorum onlarla ben, bi ara tvden şarkı bile tuttuk eniştemle kraldan hem de, benden engine ismail y den bir şarkı çıktı, ay inanamadık, ne bileyim ben 2 numarada böyle bir şarkı olsun :) buna da çok güldük :)

aaa nasıl unuttum, bir ütü yaptım, severim çok ben ütü yapmayı pınar da tam tersi, saymadım neler ütülediğimi... tek ortak noktası ütülediğim her şey sarı-lacivertti, bi insan sürekli aynı renkleri giymekten nasıl bıkmaz :)
gece 3:00 falandı yattığımda, üstüne 1 saat döndüm durdum yatağın içinde, dua ederken uyumuşum


bu sabah ise kahvaltıya caddeye saray'a gittik, sahiplerini pek sevmesem de mekanı çok seviyorum, rejimden fire vermeden sadece kahvaltı tabağı yedim, yetti valla...

dolaşalım biraz mağazaları dedik, her yer indirime girmiş, eniştem hadi nike'a bakalım dedi, girdik, beni büyük bir dertten kurtarıp sweatshirt beğendi ve ona yılbaşı hediyesi olarak aldım, seçtiğinin renginden bahsetmeye gerek var mı ? :) bu aradaaa sevgilime de halı saha ayakkabısı buldum ve aldım, fiyatı acayip uygundu :) kutuya haber vereyim bu indirimi :) aa sevgilime yılbaşı hediyesi de tıraş makinesi aldım, tam da istediği bir şeydi :) cuma günü akşam verebildim ancak, çok beğendi çok..

artık eve doğru yola çıktım, yolda sevgiliyi aradım buluşalım ayakkabını vereyim dedim, daha önce bahsettiğim Okan'a gidiyormuş, çocuklar bekliyor ne zaman gelirsin dedi, daha köprüye bile gelmemiştim, buluşamadık, halbuki tamamen benim güzergah hesaplayamamam yüzünden, kısa süre sonra ortada bir yerde buluşabilirdik, neyse yarın veririm artık...

biraz uzun bir yazı oldu, ama diyorum ya hep ben her şeyi buraya yazmak istiyorum, unutmayayım istiyorum...
daha da yazacaklarım var üstelik :)

yatayım bari, yarın bakalım neler olacak..
sürprizi açıklamama az kaldı :)

13 yorum:

mughetto dedi ki...

Bende kilo vermek istiyorum,1 ayda 4 kilo çok iyiymiş..Napıyorsun acaba :)) Özel birşey varmı?

ŞAKARCAN dedi ki...

hediyem çok çok güzel..ilk maçta havasını atarım:):) öpüldünnn

Adsız dedi ki...

canımmmm malesef telefonun yok paketin üstünde oysa ben sana teşekkür etmeliyim sesimle:)

sedaca dedi ki...

mügecim, ben baştan mehtap hanımın listesiyle başladım, http://mevsimlerdenroma.blogspot.com/
sonra kızkardeşim bir diyetisyene gitti bu yazısında da detaylı anlattı, http://pinarcetin.blogspot.com/2009/12/3-ay-once-3-ay-sonra.html
açıkçası ben işten vakit bulup pınarın diyetisyenine gidemediğim için aynı listeyi uyguladım, zorlandığım an bırakacaktım, gayet güzel gitti :) şimdi iş konusunda sıkıntı olmayacak ve ben hafta içi gideceğim, şiddetle tavsiye ederim, kendime güvenim geldi bi görsen :)

sedaca dedi ki...

canım eniştem güzel günlerde bol galibiyetli maçlarda giy inşallah :)

sedaca dedi ki...

seldacım, mail atıyorum sana :)) teşekküre gerçekten gerek yok, beğenmenize çok sevindim :) ama sesini duymak isterim çok :)

tuku dedi ki...

Dolu dolu geçen her saniye süper olmuş gerçekten kim çıkmak ister tatil modundan bende istemiyorum sedaaa

meltem dedi ki...

SEDAAAAAAAAAAA CANIMSIN NASIL TEŞEKKÜR EDİCEM BEN SANA NETE BİLE ZOR GİRDİM TAŞINDIM AMA EVİMDE KALAMIYORUM ORDA BURDA GÖÇEBE GİBİYİM AMA SERKAN ESKİ EVE UĞRAYIP ELİNDE Bİ PAKETLE GELİNCE O AN NE KADAR MUTLU OLDUĞUMU TAHMİN EDEBİLİRMİSİN??
HAYIR EDEMESSİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM VALLA ÇOK TATLISIN
YASTIĞIMDA ÇOK CÜCEL NEHİRDE BLUZUNE BAYILDI
BENİM GMAİLİME TELEFONUNU MAİL ATABİLİRMİSİN
ÖPÜYORUUM ÇOK TEKRAR İYİ SENELER CANIM

Bellek Kutusu dedi ki...

Neee 4 kilo mu? Siz Çetin kardeşler ne yapıyorsunuz böyle bu kadar zayıflıyorsunuz, zayıflama kliniği açacağım yakında size haberiniz olsun:)

yıldız dedi ki...

Sedacım 4 kilo süper bir şey diyet listesini aradım kız kardeşinin sitesinde:)

Hediyen için zarifliğin için ayrıca çok teşekkür ederim,telefonun olmadığı için mail attım.Çok incesin gerçekten,beni çok mutlu ettin,dilerim 2010 da seni çok mutlu eder;))

Deniz dedi ki...

korkarak soruyorum: BÜyükçekmece iş adresin mi????

sedaca dedi ki...

tukucum, sen tatil modundan çık, işe git, kargocuyu bul ve döv :)) ben telefonda dövüyorum zaten :)

meltemcim, ben de sana maill atmıştım, hafiye gibi takip ediyorum kargoları, süleyman kim o teslim almış senin kargoyu diye :)) çok sevindim beğendiğine, bi sedaaaaa yazısı daha geldi, geldikçe uçuyorum mutluluktan :))

sedaca dedi ki...

kutucum pınar'ın liste şahane, hiç acıkmıyorum biliyor musun :) hatta 2 meyve denilen öğünde 1 meyve yiyorum yetiyo :)) ama ben annem sayesinde bu kadar başarılı oldum, yemek taşıdım evden işe :)

yıldızcım, doktoruna sormadan yayınlamak istememiştir :) çook sevindim beğendiğine :) mail atıyorum..

denizcim yok yok büyükçekmece ev :) kargoları hazırlarken belliydi ayrılacağım ev adresimi yazdım onlara :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...