16 Kasım 2009 Pazartesi

cumartesi gecesi

daha önce bahsetmiştim, sevgilinin bir arkadaşı ve onun kız arkadaşıyla yemeğe gitmiştik
çok sevmiştim onları, böyle çiftler olarak bişeyler yapmayı sevgili pek sevmiyor, ama bu dörtlüye asla itiraz emiyor, hatta hoşuna bile gidiyor diyebilirim
onlar da başlarda bizim gibi ilişkilerin gizlemişler herkesten, o nedenle isimlerini yazmayacağım, hala bilmeyenler vardır diye..

cumartesi günü yemeğe gidelim hadi kızlar siz seçin dediler, peki dedik, bir sürü mekan geldi aklımıza ama bir türlü karar vermedik, neyse sonra bir yer seçtik bu sefer onlar yok olmaz dedi, tamam dedik bi buluşalım İstanbul büyük elbet buluruz bir yer..

ben müşterim yüzünden işten biraz geç çıktıktan sonra sevgiliye gittim, aslında planlarımda beşiktaş pazarına uğramak vardı (sevgilinin evine çok yakın) zor geldi, neyse sevgilinin odasını düzenledik, kurulması 6 ayı bulan dolabın kapaklarının kulpları takılmamıştı, neyse onları taktı, hala tek kapısının takılmadığına değinmiyorum bile :) o oflaya poflaya bunları yaparken fotoğraf çekiyorum diye bana da söylendi :)

neyse arkadaşlar geldi çıktık, ortaköye gitmeye karar verdik, mantı yemeye, mantıyı sadece biz hanımlar yedik, onların yediklerine çiğbörek ve zeytinyağlı yaprak sarma da eklendi, hatta öyle paylaşımcılar ki son kalan sarmayı böyle pay ettiler :)


çok güldüm hallerine, ben ısmarlayayım ehliyetimi (aldım artık elimde) ıslatalım dediysem de kabul etmediler.. çiğbörekler kocaman, mantı ise çok lezzetliydi..


havanın soğuk olmasına aldırmadan deniz kenarında bir yere oturduk, ısınmak için kaç tane çay içtiğimizi bilmiyorum, enginin çabasıyla tam kenarda oturduk, dalgalar gelince endişe etsekte manzara şahaneydi, garsonların getirdiği polar şal ile rahatladık :) muhabbet yine inanılmaz güzeldi, o kadar çok güldüm ki, üstümde olan "maç olmayan pazar günü" planladıklarımı yapamamanın verdiği sıkıntı, stress gitti, ama beyler söz verdiler bi aksilik olmazsa pazar günü piknik yapacağız, bu öneriye ilk benim evet dediğimi söylemeye gerek var mı ?

hafta içi çok sık görüşemiyoruz sevgiliyle, haliyle ben de hafta sonu özellikle de pazar günlerimi onunla geçirmek istiyorum. rahat rahat, sabahtan akşama kadar..

elimden fotoğraf makinesi düşmedi yine :) sevgiliyle fotoğraf çektirmek ona işkence gibi oldu ama, n'apalım :) fotoğraflar çekilirken çocuk gibi herkes birbirini güldürdüğü için adım adım koyuyorum halimizi :)

kriz geliyo bazen, bi de ben bu makinenin gece modunu, ışık modunu bir ayarlayabilsem ne iyi olacak :)


nihayet düzgün bir fotoğraf elde edebildik


bişey unutmuşum, burada gülmemizin bir sebebi de şu olabilir, evlenme lafı geçmeden ! çocuk isimleri hakkında konuşuyorduk, sevgili isim öneriyorum Fatih Sultan Mehmet dedi, ben de tamam doğururum ben sana 2 erkek 1 kız, sırayla birinin Fatih birinin Sultan diğerinin de Mehmet koyarız isimlerini dedim, o hariç herkes çok güldü :)) ki biliyo ben çok ciddiydim çocuk sayısı konusunda :) istiyorum tabi bilip bilmeden...

her şey iyi güzel de benim Büyükçekmece'de oturmam ve beni eve bırakmak gecenin işkence kısmı, saat 1:00 gibi evdeydim, sağ olsunlar getirdiler, ama ben her defasında mahcup oluyorum

şimdi piknik organizasyonunun iptal olmaması için dua etmem lazım, hava da güzel olur umarım, çünkü daha geçen gün, ya temiz hava alsak böyle ağaç koksa bi yerlere gitsek demiştim iyi oldu bu plan :)

vee bir sürü planım var süs püs için :) sevgili ibek'te görüp bayıldığım tabaklardan almak gibi mesela :)

hadi pazar gelsin desem saçmalamış olur muyum :)

19 yorum:

Bellek Kutusu dedi ki...

Puf böreklerini hayran hayran seyrediyorum şu an:)

sedaca dedi ki...

kutucum kocamanlardı bi görsen :) öğle yemeğinden sonra da koydum ama olsa yer miyim ? evet yerim :)

Pınar Çetin dedi ki...

Sn.Seda Çetin..!
Basküle çıktığınızda kırmızı alarm durumundayken bile mantı yiyiem çiğ börek özenmenizi hayranlıkla izlemekteyim..!

PS: Mantıların kıyması yağsımıydı yağlımıydı sordunmu¿

sedaca dedi ki...

yaa sadece 1 tabak mantı yedim, izin verdim o gün kendime :))))

sordum sordum yağsızmış, bi de üstüne tereyağ dökmüyorlarmış :)

Pınar Çetin dedi ki...

kumpircilerin ordan girip sağa doğru gittiğinde sağda kalan mantıcımı? ahşap kapılı olan mini bir mantıcı :)

Syhn dedi ki...

ohh ohh afiyet olsun ve maşallah!

sedaca dedi ki...

istanbul muhtarı evet o mantıcı :)

seyhan sağol yedim valla, maşallah tabi yediklerime di mi :)

Sibelbek dedi ki...

Mantı konusunda Arnavutköy'de Bodrum Mantı'yı da öneririm Sedacım, bir ara da onu deneyin. Ayrıca fotoğraflarda çok cici çıkmışsınız :)
bir de mimledim seni :P

Pınar Çetin dedi ki...

:) yok bee ne muhtarı. gitmiştik biz 2-3kez ordan biliyorum ama o mantıcı meşhurdur

birkadin dedi ki...

ahh sedaca, benim icin de ye, bizim icin de paylasin :) cok guzelsiniz :)

Pınar Çetin dedi ki...

görkem bende yiyemiyorum diyetteyim.. devam ediyor. kontroller sonucunda 2-2,5 ayda 5,9kilo verdim :)

teda kaşıkla yerken ben sadece bakıyorum

birkadin dedi ki...

Pinarcim, diyetteyim o ayri ama yiyemememin asil sebebi burada boyle seyler olmamasi :(
ve diyette olmamin asil sebebi de bunlari yemek icin yer acmaya calismam :D

sedaca dedi ki...

Sibelcim hemen not ettim o mantıcıyı :)) fotoğraflarda komik çıkmışız desek :) mim konusunda biraz tembelim ama en kısa sürede söz

görkemcim yerim ben :) kendi yerime senin yerine pınarın yerine yeterki ye deyin :) seviyorum ama ben yemek yemeyi :) çok güzeliz di mi :mahcup:

pınarcan sendeki irade kimsede yok, çoktan bir sürü kaçamak yapmıştım :)

ŞAKARCAN dedi ki...

oranın herşeyi temiz ve güzeldir,yemekleri teyzeler yapar..schntzel de iyidir epey benden söylemesi:)

tuku dedi ki...

Mantıcı mevzusuna bende bir yer vereyımde eksik kalınmasın:p bahariye caddesinde süreyya operasının çaprazında " SAYLA mantı"küçücük bir dükkan iddiasız mütevazi bir dekoru var ve müşterisi belli 13 yasında ilk gitmiştim porsiyonu ufak ama lezzetini hiçbirşeye değişmem inan süper birkere bile olsa denemelisin.

Burcu Çalışkan dedi ki...

Keyifli bir pazar olduğu belli, bir aksilik çıkmasında piknik fotolarını da görelim :))

tuku dedi ki...

sedaaa bide banner S cok geri kalmış ilketapda eda'ca gibi durdugunu ılk ben söylemıyorumdur dimi:)

Birileri anlatsın dedi ki...

Güzel zaman geçirmişe benziyorsun tatlım. En çok Fatih Sultan Mehmet ismine ve senin yaptığım 2 erkek 1 kız esprine çok gülgüm. Sen çok yaşa emi...

sedaca dedi ki...

eniştecim, gideriz o zaman onu da yeriz :)

tukucum, porsiyonu ufaksa sevgili gitmez, doymaz çünkü :) ama ben yazdım bir kenara, sağol, bi deilk sen söylemiyorsun, şablonu değiştirirken yapıcaz değişik bişeyler :)

evet Burcu yaa nolur çıkmasın aksilik, valla fotoğraf senin, Tuğba'nın çektiklerine verilen isim, benimkilere pek fotoğraf denemez, 2 yıldır kullandığım makinenin haalaaa ayarını yapamıyorum :))

birileri anlatsın, ama ben gerçekten 3-4 çocuk istiyorum, hayal bu ya... :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...