18 Aralık 2009 Cuma

sonra Seda kıskanç...

kıskanırım tabi :)
eniştemin yazdığını gördüm sabah sabah, demiş ki Fenerbahçe'nin voleybolcu kızlarına;

Sen kalk ligde tek set vererek puan kayıpsız lider ol.Üstüne kalk Şampiyonlar Ligi'nde set vermeden 3 maçta 3 galibiyet ile lider ol.Mükemmel oyna;takım ol,mücadele et,savaş,taraftarda heyecan yarat..Bunlar yetmezmiş gibi bir de taraftara beste yapıp maç bitiminde tribüne gelerek söyle..
Ne diyim ki;GURURUMUZSUNUZ !


hemen yorum yazdım
kesin mest olmuşlardır kesin, mutlu mesut çıkmışlardır o salondan, bir sonraki maç nerede ? hemen gidelim, kızlara destek olalım, hadi yeni pankart yaptıralım, engin hadi yeni beste yap, havada uçmuştur bu cümleler adım gibi eminim, kızların fiziğini falan kıskandığım yok görüldüğü gibi, o kadar olmadım daha, çüş derim kendime herkesten önce :)
ama diyorum ki biz yıllardır tüm sevgi sözcüklerini sıralarız, aşkım, balım, böceğim, sevgilim, bitanem, hayatım, sevdiğim diye... şu kızların tezahüratı kadar etkili olmaz

kıskandım mı ?
evet, hem de çok
hıh

5 yorum:

Pınar Çetin dedi ki...

gecenin yarısı ben ütü masası ile itişip kakışırken sinirli bir şekilde! yüzünün tam ortasında koskocaman gülümseme, kucağında yeni pişmiş! (evet 00:10'da fırına attım) peynirli börek domates-salatalık ve sıcak çayını lüpletirken anlattı "kızlar bize tezahurat yapmış hemde 2 kıta" diye.

Ben ise "ooofff nefret ediyorum ütü yapmaktan"diye tepişiyordum zira..

Kıskandım mı¿ yok kıskanmadım ama bozuldum. Hemce çok.. 8de eve gelip temizlik yapıp (banyoda dahil)birde gece 1'de börek pişiriyorum,çay koyuyorum ıvır zıvır doğruyorum üstüne üstlük ÜTÜ!! yapıyorum bu cümleleri duyamıyorum!

Sibelbek dedi ki...

çok haklısın vallahi Seda... ama bu genelimizde var bana sorarsan, yani düşünsene, bir basketbol maçını izlemeye gitmiş olsan, onlarla gurur duyuyor olsan, sonra o adamlar karşına geçip, senin (ve diğerleri) için şarkılar söylese. hadi itiraf et, sen de eve ağzın kulaklarında gidersin :P

sedaca dedi ki...

yaaa Pınar ve Sibel ikiniz de beni çok güldürdünüz...

bi kere pınarcan gözümde canlandınız, sen ööff ppööff diyerek ütü yapıyorsun, burak hem çabuk çabuk yemek yeyip hem de heyecanla büyük mutlulukla olan biteni anlatıyor...
ama yok o başka bu başka derler...
hem de 2 kıtaymış baksana..

sibelcim, bak işte senin bu anlattığını gözümde canlandıramadım, zira mümkün değil :) ortalık karışır :) benim sevgili böyle bir durumda beni kaptığı gibi salondan dışarı çıkarır, aa hadi diyelim kaldım, alkışla gülücükle karşılık verdim işte o zaman eve pek "ağzım kulaklarımda" gidemezdim :)

Sosyal_FB dedi ki...

Şimdi iyiden iyiye sinir etmek gibi olmasın ama 100. Yıl'da da "Bu takım sizinle gurur duyuyor" tezahüratı ile çok duygulandırmışlardı bizi. Bu seferki besteleri, ikinci fasıl oldu.

Bütün bunları yan yana koyunca, kendileri hakkında "Sevmeyelim de taşa mı dönelim?" şeklinde düşündüğümüzü arz etmek isterim. Sanırım kardeşlerim de bana hak verecektir :))

sedaca dedi ki...

sevgili canarino merak etmeyiniz efem, arkadaşlarını da sizinle aynı fikirde :))
yok yani bu tezahüratı yapanlar sonra başka başka tkaımlara gidiyorlar üzülen siz oluyorsunuz o bakımdan dedim :)))
tamam, kabul güzel jest yapmışlar, kıskandım işte napiiiim aaaaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...