7 Mart 2010 Pazar

mim - hakkımdaki 7 şey....

sevgili Birileri Anlatsın mimlemiş(ti) beni..

itiraf ediyorum mim konusunda fazlasıyla tembelim, canım benim çok özür diliyorum öncelikle, lütfen kusura bakma olur mu :(

aslında ben bu 7 maddeyi çevremdeki 7 kişiye soracaktım, her bir kişi 1 madde olacak şekilde. 7 kişiye soramadım ama yine de etrafımdakilerden aldım yorumları :)

1- cadıymışım, :) kim değil ki diyerek sıyrılmaya çalışıyorum :) Burak yaptı bu yorumu ve bu maddeyi söylemiş olmak için 7 kişi benimle kavga eder dedi :) evet bazen cadı olabiliyorum, haksızlığa tahammül edemediğim anlarda, işini yapmayan insanlar olduğunda, ahlaksız kadınlar karşısında evet cadıyım, daha bir sürü anlarda da cadıyım ama şimdi aklıma gelmiyor :)

2- kıskançmışım, tabiki de Engin'in yorumu, hiç itiraz etmiyorum, kıskancım, sadece kadınlardan değil benden daha fazla vakit geçirdiği erkek arkadaşlarından bile kıskanıyorum, ben ben ben diyerek bazen onu bunaltıyorum, doğru, ama onun söylemiyle yapacak bişey yok :)) ama aynı duygu başka hiçbir şeyde geçerli değil, mesela kimsenin kariyerini, parasını, başarısını kıskanmam, hırsım yoktur yani, keşke biraz olsa derim bazen :)

3- beceriksizmişim, Burak-Engin ortak yorumluyorlar, tamam ne annem ne de Pınar gibi mutfakta falan harikalar yaratamıyorum, evet bir ev düzenini (bu yaşıma rağmen) bana emanet etmek mümkün değil :) Engin'in aylardır nohut istemesi ve pişirememem, geçen akşam Pınar'ın rondoyu istemesi ve benim blenderı vermem ve bunu Burak'ın görmesi böyle söylemelerinin sebebi... bi tek temizlik ve ütü yapabiliyorum, yetmez mi :)

4- fazla fedakarmışım, bunu Lale söyledi (Engin de tam tersini, kendi çıkarım için yaptığımı söyledi) evet bazen salak yerine konmayı göze alarak birileri için bişeyler yapıyorum, bu genellikle akrabalarım için olur, olsun derim hep napiiim..

5- fazlasıyla ablaymışım, bunu da Pınarım söyledi :) anne baba sevgisi dünyanın değişilmezi derler ama yanılıyorlar. Seninle beraber büyüdüğünü gördüğün, onun karakterinin oturmasında, birşeyler öğrenmesinde katkın olduğunu bildiğin, gerektiğinde herşeyden (annenden ve babandan bile) sakındığın, yaşamında ayakta durmayı başardığını gördüğünde onun için bir damla sevinç yaşı döktüğün, ranzadan aşağıya baktığında huzurlu uyumasını seyrettiğin, gecenin bir köründe onu merak edip uykundan uyanıp üzerini örttüğün, herşeyini paylaştığın kardeşinin ''fazlasıyla abla'' demesi herhalde gözlerimin neden dolduğunu açıklar..

.
6- pozitifim, bunu ben söylüyorum, polyanna mıyım ? sanmıyorum.. ama her şeyi olumlu yönünden düşünürüm, annem ya olmazsa der deliririm, ameliyata giren birini beklerken ay ay ay vah vah vah derler ona da deliririm, negatif düşündükçe çekiyorsun tüm negatif şeyleri derim, güzel olacak, iyi olacak derim... derim ama aynı oranda sabırsızım :) Engin yalan yanlış bi yere gideriz demesin, beynini yerim hadi, ne zaman gidiyoruz diye :) Engin bu maddeyi okudu en fazla 0 Rh + olabilirsin sen dedi :)))) değilmişim pozitif falan
.
7- dünyanın 7. harikası değilmişim :))) bu cümle başlarkenki yüz ifademi tahmin edebiliyorsunuz herhalde, sonrasını da... tamam gerek karakterim gerekse fiziksel özelliklerim olsun böyle bir iddiam yok ama ortalamanın üstünde güzelim şimdi kabul edelim :)))) ve iyiyim, en azından iyimserim, ne kin tutarım ne kötülük yaparım

o kadar geç kaldım ki, tedavülden kalktı bu mim, yüzüm yok kimseye gönderemiyorum :) yapmayan kalmamıştır zaten, ama olur da isteyen olursa onlara gönderiyorum :)

6 yorum:

Pınar Çetin dedi ki...

:) son maddeye tepkini canlı canlı gördümyaa başka bişey istemem :)

muahauhauhauhauha...

Bellek Kutusu dedi ki...

0 pozitif hikayesine çok güldüm. Aynı ben:)

Sibelbek dedi ki...

sen bu özelliklerinle sensin işte :)
7.harika olsan ne yazaaar, olmasan ne yazaaarrr.
8.si olursun sende :)))

tuku dedi ki...

pozitif oldugun blogun heryerinden öyle belliki:)Cadulık hissedilmiyor hiç

sedaca dedi ki...

Pınarım, senin madden de çok güzeldi, biliyor musun onun altını engin doldurdu, enteresan di mi ? dışarıdan bir göz senin söylediğini ne kadar güzel anlamış, benim ne hissettiğimi nasıl güzel kelimelere dökmüş :)

sedaca dedi ki...

kutucum o kadar ciddi söyledi ki :)))

Sibelcim , senin her yorumun bana güven aşılıyo biliyor musun :)

tukucum, çok inanırım ama nasıl düşünürsen öyle olduğuna... gerçi burada negatif şeyler de yazıyorum (sırf yaşadıklarımı unutmayayım diye) ama pozitife dönünce hemen yine yazıyorum :)
sana bir sır vereyim mi :) azıcık cadıyım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...