3 Mart 2010 Çarşamba

şükür kavuşturana

çok iş var blog çok
açamıyorum bile gün içinde, değil blogumu, diğer blogları, maillerime bile bakamıyorum :( olur da maillerimi açarsam yorumları oradan onaylıyorum...
.
kardeşimin doğum gününde bile yazamadım
geçen seneki yazıyla idare etsek olur mu acaba :)
gecikmeli de olsa kutladık doğum gününü Cuma akşamı, Nevizade'de Çardak Meyhane'de
çok eğleniyoruz biz orada, Nevracım sağ olsun bütün organizasyonu yaptı, deli eğlendik yine
amaaaa benim için bir sürpriz vardı gecede, sevgilim geldiii :)
pek sevmez bu tarz yerleri ve çok çok mecbur olmadıkça katılmaz, kırmadı beni, son dakikaya kadar kesin bişey de demedi :) bi baktım geldi
gelir gelmez de Konyalım çaldı, oohh geçtim karşısına bi güzel oynadım, kızlar da bana eşlik etti :) birbirlerini hep duydukları ama tanışmadıkları arkadaşlarımla tanıştı, herkes onu çok sevdi çok :) bi anda herkesin Engin abisi oldu, öyle ki Dilruba çok güldürdü beni
sevgilim alkol kullanmıyor, o gelmeden önce ben bir kadeh şarap içmiştim, 2. kadehimde o geldi ben de içmedim kalanını, Dilruba ve bana kolasını kaldırdı sevgilim, ben şerefe yaptım ve kadehi masaya koydum içmedim yani (e ayıp ama di mi) bi baktım Dilruba da rakısıyla kadeh tokuşturduktan sonra masaya bıraktı, nooldu dedim ay yok utandım dedi, abi yaa baksana dedi, öldüm gülmekten :)
.
Alev ve Aylin'de vardı, aylin ile ilk kez karşılaştım, onu da çok sevdim, hatta ortak bir arkadaşlarına göstermek için onun de sevgilimle fotoğrafını çektim, bak dedim tarihi an, Engin bir hatunun omuzuna elini atacak ve ben de bu anı fotoğraflıcam, tarih yazmaz, hadi kardeşimsin dedim :))
.
bu arada Pınar çok zayıfladı ya, gece boyunca sevgilim görüyorsun di mi, irade bunun adı deyip durdu, uuff gidiyorum şu diyetisyene, 10 kilo verdi hatun..
.
Pınar pastasını üflediğinde konfeti attık, kim patlattı meşaleye benzeyen o zımbırtıları, kimin eline yakışırdı soruyorum :) tabi ki Burak ve Engin
.
Dilruba bizim fotoğrafımızı çekecek diye kendini parçaladı, malum sevgili hiç sevmiyor, objektife falan bakmıyor zaten :) Dilruba üşenmemiş ertesi gün Facebook'taki bir fotoğrafımıza yorum yapmış, bunu çekeni kutluyorum ikinizi birden nasıl bakarken yakalamış diye :)
.
ay anlatacak çok şeyim vardı, unuttum çoğunu, bi de buraya her şeyi not edecektim..
.
geceye dair kardeşimle hiç yan yana fotoğrafımız yok, makine benim elimde olunca böyle oldu, neyse bu da geceden bir kare, görüldüğü gibi ben poz verirken sevgilim oralı bile değil :)
.
olsun, geldi ya, beni kırmadı ya..

8 yorum:

Delfina ; dedi ki...

ne güzel olmuş gelmiş de,sen en ufak şeylerden mutlu olan birisin sedoşum...hep mutlu etsin seni böyle..

Pınar Çetin dedi ki...

:) yazık kızın bacakları mosmor senin masa altındaki tekmelerin yüzünden. üstüne birde azar işitiyor bir yandan bir karşıdan :)

ben fotoları göremedim hala!! perşembe sen ütüleri yaparken bakarım tek tek :)

Sibelbek dedi ki...

Kardeşinin yaşgünü kutlu olsun Sedacım ama sen hep böyle mutlu ve güler yüzlü ol... ayrıca, sen şişmanmısın ki diyetisyene gidip kilo vereceksin, çözemedim orasını? :)

tuku dedi ki...

saygıya bak saygıyaaa İçmezmiş:)

Eskide kaldı gibi geliyor böyle şeyler değil mi, bende bayram ve kandillerde ailemden ne gördüysem önce eşimi öper kutlarım bizdede böyledir saygı gösterme eşe:)

Gece süper geçmiş belli ama sedaaa sen şunu söylesene iki kardeşin eşi& sevgilisi nasıl aynı oranda fb aşığı olur hakikaten istesen bukadar tutmaz bayılıyorum herbirinize tütü:)

sedaca dedi ki...

Aynen Delfinacım, ufacık şeylerden bile mutlu olabilirim :) yapıyo o da hakkını yemeyeyim şimdi :))

pınarcan, çok güldüm Dilruba'ya, ben çeksin diye baskı yaparken, yeter kız diyen Engin'le, abartma artık diyen Can'la mücadele ediyordu :) tamam tamam geliyorum perşembe ütü yapmaya :)

sedaca dedi ki...

Sibelcim, çok şişman değilim, aslında benim bölgesel olarak kilo vermem lazım :)) bazı çıkıntılarım var da... Hep gülüyorum di mi onunla olan fotoğraflarımda...

Tukucum, saygı valla :) bu arada bu hoş tesadüf aslında pek tesadüf sayılamaz :) şöyle ki Engin zaten eniştemin arkadaşıydı, yani bacanak olmadan önce zaten çok samimi arkadaşlardı, hatta beni sevgilimle tanıştıran Pınar'dır :)

yıldız dedi ki...

Güzel kardeşinin doğum günü kutlu olsun.

Çok koşturuyorsun belli ki sesin çıkmıyor güzelim,kolay gelsin

stuven dedi ki...

keyifli bi yazıydı. kardeşin geçmiş doğumgünü kutlu olsun.
size de maşallah diyorum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...