12 Ekim 2008 Pazar

hadi bakalım kişilik testlerinden bir tanesi daha

bakalım nasıl çıkmışım :)
- keyif düşkünü
- firari
- evcimen
- hayalperest

ruh hali
hayalperest
Zevk seçimin ışıltılı bir karakter olduğunu gösteriyor. Çekici ve sofistike bir dokunuşa hayır demezsin! Romantiksin ve doğanın sade güzelliklerinden hoşlanıyorsun. Uçsuz bucaksız tabiat manzaraları seni rahatlatıyor. Müzik hayatının fonunda çalsın istiyorsun. Gerçek dünyadan bir süre de olsa kopmanı ve rahatlamanı sağlıyor. Sanat dendiğinde aklına farklı olmak geliyor. İncelik ve emeği ön planda tutuyorsun.

eğlence
firari
tatilde deniz, kum ve güneşin olduğu her yere gidebilirsin. Sürekli aktivitelere ve turlara katılmak sana göre değil. Tatil, pilleri yeniden doldurmaktır. Hiç bir şey adrenalin dolu bir anın yerini tutamaz. Risk almayı ve limitleri zorlamayı seviyorsun. Kendine güvenli ve cesursun. Hayat onu yaşayanlar içindir.Kafanı rahat tutmayı ve dengede kalmayı seviyorsun. Sakin ruh halin başkalarına ders niteliğinde. Derin bir nefes al ve
Omm!...
Seni rahatsız eden nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?

alışkanlıklar
keyif düşkünü
Hayata bakış açın her ne kadar sağlıklı ve olumlu da olsa iyi bir gün geçirmen için yapman gereken vazgeçilmezlerin var. Bunlar senin rutinlerin. Tam bir alışkanlık yaratığısın. Evinde modern ve cool bir zevkin var. Fonksiyonel olması yetmez, evin de senin kadar tarz sahibi olmalı. Bir bardak şarap belki de iki.. Hiçbir şeyle mukayese edilemez. Uzun bir günün arkasından rahatlamak için bire bir.

aşk
evcimen
Gerçek bir romantik ve biraz da hayalperestsin. Tamam hayat bir film olmayabilir ama öyle olduğunu düşünmenin ne zararı olabilir ki ? Özgürlük senin için, her zaman, her yerde iletişim kurabileceğin teknolojiye erişebilmek. Her an yeni kapılar açabilmelisin.

www.visulog.com öyle diyo :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...